Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

:)出小孟既話會用男body定女body呢{:1_215:}
回復 61# catcat

{:1_208:}琴日訂咗限量版啦!順便同老細吹咗兩句,其實都覺得佢地幾勇,係個美式英雄主導既市場出港漫figure, 希望少少既支持可以令佢地做耐d啦,我唔想火哥爛尾。。。始終都係睇港漫大,唔知有無人會出海虎呢?
Ching想問信和邊到有得訂?
回復  catcat

點解唔俾埋落妝個樣, 如果唔係點做番徐州守隘口嗰幕?
Saladin 發表於 17-5-2013 12:58 AM

落妝後加番面巾,咁面巾後面有無樣好呢?又要轉髮型。
回復 64# short

信和幾層都有,我就係二樓訂。{:1_203:}
貓大, 我講明我對呢隻/火鳯燎原無愛, 但回報你個POST我送隻貓比你:
:p

http://toysdaily.com/discuz/view ... p;extra=#pid6910935
回復 66# ongong

Thx a lot
我找找
回復  catcat

琴日訂咗限量版啦!順便同老細吹咗兩句,其實都覺得佢地幾勇,係個 ...
ongong 發表於 18-5-2013 05:02 PM

海虎........
我諗無間廠敢博,比較起來,以港漫又未出過12".....古惑仔就可能性高小小!
回復 70# bfish

中華英雄.風云...唔係港漫????
回復 60# ongong

Yes,但佢真是無腦架,
今日出信X得3/F角落一間有得訂,但之前見過D post講個間唔太穩陣.....
去到現XX,訂個間又未開門,個時5pm ...
edmond555 發表於 19-5-2013 06:40 PM

SEANJOB要1830至有人。

其實好像宇宙船都有。
回復 69# edmond555

有師兄話宇宙船都有,咁宇宙船都穩陣D∼ 不過買限定版既話就問清楚先喎,好似個量唔多,得幾百...
報到~今日已訂...一齊支持細廠:shy:期待火哥
回復 71# hoho10120998

你所指的都有出過figure,不過我諗你都未必會買...!
龍虎門都出過兩三款,仲有eric so版!
回復 76# bfish

咁者係.......出過啦....:(