Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [Fever Play] 《火鳳燎原》張飛【翼德】12吋活動人偶

想知邊到訂wo , 無睇漫畫 , 但確實型棍
no interest. 最頂唔順個呂布係女人. 我睇到果頁放埋一邊.  一騎當千故事都係不知所謂; 但公仔就. ...
darknight 發表於 15-5-2013 06:08 PM

你係平衡宇宙穿越過嚟?
還是你根本唔知咩係火鳳燎原呢?
係貴左D
不過都想入返隻
no interest. 最頂唔順個呂布係女人. 我睇到果頁放埋一邊.  一騎當千故事都係不知所謂; 但公仔就. ...
darknight 發表於 15-5-2013 06:08 PM

係咪搞亂咗一騎當千同火鳳。。。呂布係火鳳入面係型到爆炸既男人嚟架喎。。。不過我都係鐘意張飛多D,尤其是嚟近“喝斷長板橋”劇情,必入!
佢可能混淆左池上遼一本超三國志-霸
更正

池上遼一果本係講趙雲先係女人
係咪搞亂咗一騎當千同火鳳。。。呂布係火鳳入面係型到爆炸既男人嚟架喎。。。不過我都係鐘 ...
ongong 發表於 15-5-2013 10:34 PM

裡面引述過呢段我好深刻印象 :

董卓問:文人不能武,武者不擅文。文武俱備者稀,汝謂呂布是何人?

許臨答:將士有云『馬中赤兔,人中呂布』,吾卻謂呂布不是人!(許臨《非人論》)
裡面引述過呢段我好深刻印象 :

董卓問:文人不能武,武者不擅文。文武俱備者稀,汝謂呂布是何人?
...
katoki.e 發表於 15-5-2013 10:55 PM

陳某個本"不是人“又係經典!
何出此言
嗚門 發表於 15-5-2013 09:54 PM

你睇下八樓位師兄先

冇睇就唔好亂UP啦 你睇果套肯定唔係火鳳 呂布係女人 講出黎比人笑
有誠意!有版權點都會貴DD啦!訂硬{:2_297:}
頭雕一般...唔夠殺氣!
我想三爺碌臂再粗D,踭爆衫就正晒喇~
好正! 不過只係出一隻,其他角色又冇………如果出多幾隻,會考慮開line儲…………
當初還以為可以一千樓下, 依家呢個價錢都唔會考慮, 如果繼續出最有興趣都係燎原火加八奇:handshake: