Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

回復 107# kjsneaker

無錯,同埋如果我地唔狠插佢,佢都唔會好似宜家延期發售,q過晒先再賣。到時苦主仲多呀!! 幾千隻你點換呀!!到時個個師兄都插仲大鑊呀!!
啱啱飲完茶返屋企途中見到bill爺揸住架新款黑色法拉利,車牌enterbay,個心即時一沉,我 ...
wonderape 發表於 5-5-2013 01:26 PM

佢嘅Weibo有寫:公告,門店同事請盡快跟進處理有需要協助的會員客戶

好明顯擺明,佢係完全唔知有呢回事嘅,而家先至知,同佢關係唔大,揾佢冇用嘅。{:2_326:}
回復 107# kjsneaker

首先,你呢種無咩家教,開口埋口只會講爛口,我替你雙親難過,唔怪得人人都話依家成個網氣氛唔同曬。

我無買?3隻佐敦都有,有得換仲想點?白45號硬食白化頸,我想換都無啦,依家有得換又要嘈。
回復 108# kjsneaker

有人衰過我, 我會好似無咁衰:38:
有人話我矮, 我會話王X藍仲矮:49:
回復 113# yabuki_joe

講既得我同你,你又何解搬我雙親出黎呢?加上我話緊係Entrrbay, 佢又冇覆過我,甘又點嘈呢? 有得換D乜呢?你有無睇全文呢?

唉,甘我係呢度多謝曬,Enterbay 可以換件衫同鞋俾我放番攞個空海綿,真的跪謝。感激,抵讚 !!!!   

係唔係好啱你心意?

謝謝 Enterbay
回復 113# yabuki_joe

大家討論吓啫,今時今日玩得figure,唔多唔少實試過中sad,中sad心情點會唔明!?
我由始至終冇話係苦主錯,消費者買嘅野品質有問題就梗係間公司有問題唔通係你同我咩。我亦冇話呢件事EB啱,呢件事佢冇啱過,好少少係出嚟認同補鑊。

但唔駛下下個個post追住咬,我只係諗緊d QC做到俾1:4但做唔到俾1:6? 咁唔係大家講緊咩野「高處下墜」「恨鐵不成鋼」等嘅言論?

大家都中招架啦,你發洩係其他觀點嘅玩家身上係咪好威?你係喪回我,你落喥EB有冇強烈要求換貨或退款?冇咁你閙我都冇用啦。依家EB肯換,仲想要啲咩?要人refund再送隻Jordan俾你?定要迫人負家產執笠至滿足?
好多Ching都中招,同坐一條船,玩figure互相尊重大家開心:)
回復  kjsneaker

首先,你呢種無咩家教,開口埋口只會講爛口,我替你雙親難過,唔怪得人人都話依家成個 ...
yabuki_joe 發表於 5-5-2013 02:45 PM

呢位師兄!你硬食白化!不過你咁有家教又唔講爛口,抵你硬食!我第一次買就中晒,x佢好正常!我亦相信唔係咁多人x,條豬標點會有咁好換比你!

RE: Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

回復 114# lst763

哦~火影忍者,明曬:35:

白45你再無家教再爛口,條頸變白人都係無得換,無人話你知咩?
回復  lst763

哦~火影忍者,明曬

白45你再無家教再爛口,條頸變白人都係無得換,無人話你 ...
yabuki_joe 發表於 5-5-2013 06:40 PM

我唔x該你睇x清楚我話x左我係買左23 ,係無45!豬x!
同埋玩玩具唔一定要有家教架!67
回復 111# kjsneaker

有人要你多謝EB?肯換我講係「應該」,無話「抵讚」!我有喺呢件事讚佢請指正!佢唔換瘋狂抽插佢都應該。呢個世界唔係得「正」同「反」,有樣野叫「持平」。而你一句爛口問候,老實講好難唔為你供書教學嘅雙親難過,你連基本待人接物嘅禮貌都學唔識。
Okok, 我錯了,我向你道歉,請不要再講我雙親了。 停止,唔該,謝謝
回復 116# lst763

哦~點話點好啦:45:
回落去都多餘!係喎,你仲有無車返周口店?
回復  lst763

哦~點話點好啦
回落去都多餘!係喎,你仲有無車返周口店?
yabuki_joe 發表於 5-5-2013 07:19 PM

阿師兄!唔該你清醒返先講野!我未入到你channel ! 你太有家教了!
我今日去攞又無問題wor~
基本上我買EB都好好彩、無大問題。
当然大家都係5想花時間再去換。
希望大家平心静気去討論∼{:3_126:}