Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

咁簡單既配件都做到咁差,雜廠都好過佢幾條街…
BODY無講,即係無得換?聽日打去問下先
回復 79# metalsad

Body多數要回廠

回復 75# kjsneaker
哦!原來係咁,真係陰公囉。。。我都要等4星期,不過原來我好你小小多你一個頭、幾對手、一個波、地台、獎座同一對鞋。我唔係盲撐,只係佢有sad貨咪嘈爆佢換囉,正常丫!好喇,佢肯換咪已經達目的,仲可以點?仲有乜好嘈?
回復  kjsneaker

如果你有訂HT應該好明,訂左張單等一年,哥哥full paid 都要等三個月,大家都同意如 ...
chungyuihing 發表於 4-5-2013 03:15 PM

嗱, 我盒野成盒淨番呢D, 其他都要4個星期後先攞得番, 甘點讚點撑先..???

係, 佢地依家有跟進, 因為依家先FEEL到事態嚴重, 咪要改囉.

重有好多師兄話冇大問題, 自己攪攪就得, 甘你就唔係買製成品, 自己攪係模型. 完全冇問題甘咪你好彩, 我唔好彩. 但係個問題係事實存在麻.

依家講既一換一只係衫同鞋, BODY同頭都係等4個星期. 甘係唔係合理.?

如果阿BILL FULL PAY 買架法拉利, 送到佢屋企先發現四條呔同副ENGINE都有問題, 人地會幫佢整, 但等4個星期, 架車照放番係佢屋企門口, 可以睇但唔可以揸, 我諗佢都會要求換過架, 同一個道理.

依家重新CHECK過曬先發售俾未買既人, 甘買左而又有問題嗰D點呢..??

佢地應該跟進番賣左出去嗰D, 一盒換一盒, 之後佢地慢慢CHECK又好, 扔晒又好, 都已經解決左我地呢班人先, 攞番盒野冇問題, 自然會SHUT UP啦

洗Q你班打手係度讚讚讚
回復 82# kjsneaker

我係你會要求全盒換囉,但你連頭雕都出事?
嗱, 我盒野成盒淨番呢D, 其他都要4個星期後先攞得番, 甘點讚點撑先..?? ...
kjsneaker 發表於 5-5-2013 12:43 AM

好明顯你兩千買海綿盒!
回復 84# lst763

唔好再灑鹽巴好無,師兄係拎咗去整,佢依然買咗隻佐敦好唔好,唔係二千買海綿盒囉
回復 83# chungyuihing

頭調個BALL JOINT位塞唔實. 陏兩陏就跌.

其實佢地改, 補救係應該.

我唔係想嘈, 見到個標題, 火都黎
回復 85# chungyuihing

其實我多佢個頭咁大把!所以我都係買個海綿盒!

十分同情,第一時間支持的VlP結果攪成咁,舒發下好正常!
真心希望EB可以成盒換比佢地,買玩具想開心定想嘈?

本人是EB VIP但沒訂

師兄講得好,真係火滾,應該要換比會員先,非會員就下星期整好晒先出貨,當vip水魚。宜家係架法拉利都冇,得返個seat同倒後鏡。我隻都要換body, 得個頭,唔知似乜。揾鬼做vip都得啦!! 優先死先。寧願訂war machine.
6號公開發售就做左品質調整,首批就中晒招,咁對member都得。都仲要等到13號。
小志強 發表於 4-5-2013 01:27 PM

我就唔係好信6號後個d QC一定比較好
咁偷工減料的護具有無的換成45號個款。。
billsimba 發表於 4-5-2013 01:50 PM

我唸應該冇架啦
回復  黃金獅子座

我同EB冇利益關係我唔係股東,你可以話我要求低我覺得目前為止我買嘅貨都oka ...
chungyuihing 發表於 4-5-2013 10:46 PM

“呢度一兩個師兄不滿要全球同一聲音?"
你呢一句先精彩。一兩個師兄不滿?