Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

抵讚.????? 做朋友整個POST, 真係夠FRIEND........佢地如果唔係賣行頭版......星期一開賣......佢地采你都有味..........見到個師兄&#25886;貨......一&#25886;到有問題話即刻換第二隻都唔得(現場即時).......&#22000;個師兄佢有佢繼續求換.......個STAFF又重覆係甘答 "可以的, 大概維修3至4個星期"<--係重覆甘答......完全當個師兄放屁...........你究竟明唔明俾左錢買野....但實際又冇件野係手.....係點架..?????

唔好係又&#25745;唔係又&#25745;先得架 !!!!!!!!
想問問師兄們,EB肯一換一又抵讚?
如果一早QC搞好D,唔好趕住出貨可以減少呢個問題出現。
有時抵讚還抵讚,但唔好咁盲目,要換件係必然既事,唔換就一定消委會見。

唔係有心挑釁,只係講事實。希望各位唔好介意。
肯做野, 都算係咁.
但聲明咁即係5月6 既打後有事唔理???{:1_206:}
咁偷工減料的護具有無的換成45號個款。。
billsimba 發表於 4-5-2013 01:50 PM

想睇睇埋第一批既換返質量冇問題既要15號之後, 但已經係5月6號批次之後既事, 5月6都唔知入唔入好.
其實vip訂&#21655;可唔可以唔&#25886;住,點解一定要人&#25886;D sad 貨?而唔係成批&#25886;返廠攪好先呢?
我訂&#21655;末&#25886;,而家都唔知&#25886;唔&#25886;好?
回復 32# kjsneaker

如果你有訂HT應該好明,訂左張單等一年,哥哥full paid 都要等三個月,大家都同意如果一開始就做好&#21874;就更抵讚,但依家係讚佢出錯肯認,你幾時見過HT出&#22175;認?大不了同你講呢隻係咁個design&#22175;&#22021;囉
回復 37# chungyuihing

我讚同chung大大既講法{:1_203:}
EB, 你咁講,即係你明知5月2至5日批貨有問題都夠膽死&#25886;出來派,
5月6日&#22000;d就無事
你當d VIP死架?定可以&#29344;牲呢?
回復  chungyuihing

我讚同chung大大既講法
joeblack35 發表於 4-5-2013 03:31 PM

我都認同!EB出晒名&#22021;「質量」人人都「領」過,通常做十樣衰&#22050;有一樣好已經可以原諒&#13774;&#22046;。佢唔同HT呀,HT做錯小小就一定要追殺佢,等佢冇得翻身!極期待EB動漫節隻1:4 MJ同鐵甲威龍,更強烈要求賣五千五百大圓!咁至高當。
頸位唔括得,要好小心玩,我會趁呢個星期玩盡佢,換新後就企定定DISPLAY算
回復 40# 黃金獅子座

但其實係調番轉, HT頭雕失誤,出貨慢大眾都微言但冇咁狠, EB一出事全成圍毆
回復 39# easy_biddings

請問如何得知EB明知頭批貨有問題照出貨?我認為只計今次事件EB會承認,及安排更換,做法不錯。還記我當年買HT mark6, 胸甲頭幾批有問題不承認,後尾D貨靜靜地改好唔更換返比我們,咁相比黎講我真心覺得EB今次做得幾好WOR
回復  黃金獅子座

但其實係調番轉, HT頭雕失誤,出貨慢大眾都微言但冇咁狠, EB一出事全成圍毆
chungyuihing 發表於 4-5-2013 04:17 PM

見親你次次EB有問題都不停兜...梗係要將D野合理OR淡化...做FANS都唔洗做到咁呀..
見到就反感!{:1_224:}
見親你次次EB有問題都不停兜...梗係要將D野合理OR淡化...做FANS都唔洗做到咁呀..
見到就反感!{:1_224: ...
manchung1989 發表於 4-5-2013 04:38 PM

咪係,qc而家就話肯換, 咁d布料轉哂又點計? 黑卡換對sox又算點?
我果隻反而係BODY出事,上半身只可向前傾,直少少都向後拗同條條FING,正宗無腰骨