Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

好明顯明知D貨有問題,但EB一早定咗派貨日期又唔好拖,所以揾咗VIP會員嘅笨。
家陣承認錯誤,無非係為咗跟住落來嘅第二批銷售,同埋淘寶網店與及NBA STORE嘅銷售。
有咁多問題存在,再唔企出來出句聲,唔駛指意有人會繼續幫襯佢哋。呢個係冇計嘅情況下嘅權宜之策,無非想大家喺度少出句聲。
佢話保証6/5個批冇問題,唔知得唔得?成批貨唔會分VIP同街客咁生產,
一定其實都係同一批。
我諗EB要全部開盒係咁逐隻睇波衫&鞋。
回復 48# ZARD

假如我係EB,咪叫廠開盒check哂先運落嚟,加ot錢都要架喇,仲要上廠監工呢,跟手批貨星期一出車中午到鋪。
回復 49# chungyuihing
我驚佢check晒後,冇幾多盒可運落來HK。
好明顯明知D貨有問題,但EB一早定咗派貨日期又唔好拖,所以揾咗VIP會員嘅笨。
家 ...
AIR飛行之旅 發表於 4-5-2013 04:50 PM

我認同。 好明顯係驚之後銷量去唔到預期。 但cheap布料問題依然未解決。咁對班member真係好過份。
抵讚?點解要讚?明明是不合格。
個名做好又臭,永遠永遠重覆。
toysbear 發表於 4-5-2013 05:12 PM

我讚成師兄講法,佢尼段聲明只係安撫5/6想去門市買mj 既人。點會5/6果批有qc, vip 果批冇qc, 爭幾日時間,根本就係同一批冇qc既貨黎。除非宜家佢地開工q。如果未買既人只求一隻似樣既mj,咁頭雕確係好滿意 ,body & parts 就大機會要換。
今次佢肯補鑊~~算係咁啦~~
當然冇發生就真係抵讚~~
希望5月6日果d冇問題啦~~
個個買得開心~~~{:1_208:}
其實風雲個次都係明知出曬事都硬推出街, 博下, 結果真係出左事, 之後無人再敢預訂, 佢先話帶領潮流玩只賣現貨.

之後d QC例如MIB等都係強差人意.  今次MJ23有圖又劣評如潮, 相信要救翻個品牌真係要認真去提升及保持QC, 同時要改善配件同body質量.
剩係波衫波鞋1換1
body一樣要7日內維修
回復 49# chungyuihing

真係唔知EB叫唔叫得郁間廠, 上次風雲佢地解釋係間廠漠視佢地既質量要求, 最後連個注模都比人沒收埋, 不過佢地都決定將批野出貨吐現, 先令人失望.

才知道有無心同有無能力改係兩回事!

不過希望MJ質量最終能修正,  見到d圖就明白買了的ching為何火滾.
剩係波衫波鞋1換1
body一樣要7日內維修
mana 發表於 4-5-2013 06:15 PM

其實jersey意思包唔包埋條褲呢?
呢樣野抵讚過另一公仔商啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 58# iamfinethankuuu

Jersey通常係指衫only.

唉!家陣啲香港人真麻Q煩,有得換又嘈冇得換又嘈,學Q哂啲垃圾會議員!support EB:71:
唉!家陣啲香港人真麻Q煩,有得換又嘈冇得換又嘈,學Q哂啲垃圾會議員!support EB
AK30 發表於 4-5-2013 07:56 PM

咁貴買隻sad貨番黎嘈下都唔得:53:
如果冇人嘈eb可以1換1?會收番d貨唔賣住??