Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

RE: Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

回復 62# mana

講得啱,換就梗架啦。出左批有問題既貨唔係仲要讚你呀。
好彩不是藍球迷:42:
宜家發售延期咪d貨真係有問題,可唔可以照顧左vip換貨先呢?
禁我末攞,會有咩安排呢??仲咪都可廷期??
都好過其他無良心公司,都肯換货

其他品牌就連錯都廢事認

應該唔得,5號唔取可能當放棄,要買或要等12號公開發售
見親你次次EB有問題都不停兜...梗係要將D野合理OR淡化...做FANS都唔洗做到咁呀..
見到就反感!{:1_224: ...
manchung1989 發表於 4-5-2013 04:38 PM

係呀,我就係想佢出嚟睇下佢可以奌兜?:DD
我讚成師兄講法,佢尼段聲明只係安撫5/6想去門市買mj 既人。點會5/6果批有qc, vip 果批冇qc, 爭幾日時間 ...
小志強 發表於 4-5-2013 05:36 PM

最怕佢真係只係安撫5月6想去門市買mj 既人, 而實際兩批冇唔同, 只係相差兩日, 連布料都有分別...... VIP換貨既日期係5月6之後成個幾星期, 難免有咁既諗法.
如果真係換得返好, 都算補救做足, 好過咩都唔做.
回復 70# gumfx

老實講,大家唔好其待套打底有得換,跟本呢個型號係用呢隻料,有人話同限量版唔同,咁如果真係一模一樣限量版仲點會係限量版,唔好唔記得#45仲要2188,限量版用料靚啲有錯?當然又會有人話情願俾多啲要番尼龍。 換件相信套用在甩線或3D印花波衫褲,上色出界波鞋等。

宜家延遲發售係好既處理手法,但一星期check鞋only, body問題都多多。仲有vip換貨時間同發售時間相撞。同埋宜家淨係安排換parts, 可以安排換body就好啦。
回復 44# manchung1989

Like:71:
回復 69# 黃金獅子座

我同EB冇利益關係我唔係股東,你可以話我要求低我覺得目前為止我買嘅貨都okay. 我套#23波衫冇問題,波鞋係有啲黑班,囉支resolve-it擦吓又okay番。

我唔係兜,事關我兜都影響唔到你地,要換就換,要維修就維修,只係想表達我嘅睇法。唔係呢度一兩個師兄不滿要全球同一聲音?
回復 61# AK30

你呢D肓撐,EB 依家係話淨係一換一衫或者鞋,並不包括其他部份。
我嗰盒依家得番個盒,地台,一對鞋。全部要等四星期先攞得番,甘點垃圾呀我呢D人。
回復  黃金獅子座

我同EB冇利益關係我唔係股東,你可以話我要求低我覺得目前為止我買嘅貨都oka ...
chungyuihing 發表於 4-5-2013 10:46 PM

所以我咪幫你囉。因為實在太多人指責EB今次嘅做法,冇人夠膽企出嚟幫佢講好話,你唔出嚟幫拖,我真係唔敢想像會畀人鬧多幾多版呀,靠你喇。:76::43:
未買但要支持吓EB有承擔.