Toysdaily 玩具日報

Michael Jordan 23 , 第一批有問題-5月13至18之間可1換1,抵讚!

係呀,我就係想佢出嚟睇下佢可以奌兜?
黃金獅子座 發表於 4-5-2013 10:19 PM

就好似有d心悠figure係豆雞,但佢話係因為要跟返真人有d豆雞喎(但又吾係隻隻都有個下至奇)。
回復  lst763

唔好再灑鹽巴好無,師兄係拎咗去整,佢依然買咗隻佐敦好唔好,唔係二千買 ...
chungyuihing 發表於 5-5-2013 12:57 AM

但我真係見到海綿盒咋喎。仲有,吾該你吾好成日講到eb吾似HT甘“要收訂一年先出到貨“係好叻叻先得架。有邊間公司吾想收訂先再去控制成本同出貨量呀,你估eb吾想收咩。事實係..... 佢地連做一間可以收訂既公司都做吾到呀,因為絕大部分嘅消費者都對呢間野冇左信心。
下批貨質數冇改善我死都會唔買,又唔係以後都唔出•
我就唔係好信6號後個d QC一定比較好
kkkkkalok_1987 發表於 5-5-2013 01:46 AM

睇黎5月6都係唔即刻買, 等睇吓咩情形先. 見到其他人兄換到得返盒海綿同幾隻掌都覺得....
玩隻公仔咁勞氣,仲要有d人幾個post都見同一個人打同一句野,博乜?
回復 98# gumfx

讚同大大 x2{:1_204:}

睇黎EB再一次把近期建立的形勢,再一次親手推倒!
回復 101# monchii

下次去真係要問吓佢地1:4同1:6係咪用兩間廠,1:4okay架,1:6梗係唔穩定

回復 99# yabuki_joe

45限量冇貨唔換冇得講,宜家body有貨都冇得換。點解咁勞氣?兩隻都中sad,買返黎得個盒唔通要讚咩。
回復  monchii

下次去真係要問吓佢地1:4同1:6係咪用兩間廠,1:4okay架,1:6梗係唔穩定
chungyuihing 發表於 5-5-2013 11:12 AM

好精彩既妙論..又推落間廠度...你自己無QC?間廠俾屎你又照出?...出左又話番間廠...好野:DD出得正常時就讚到天上有地下無..又話似呀點呀EB好野..出得唔好時就話間廠點呀點呀..EB好小責任
究竟依家間廠係老頂定EB係呢:p
回復  kjsneaker
哦!原來係咁,真係陰公囉。。。我都要等4星期,不過原來我好你小小多你一個頭、幾對手、 ...
AK30 發表於 5-5-2013 12:17 AM

睇你依D真係垃圾理論....依家D師兄根本係嘈佢出貨既質量...我想問有邊間公司明知自己錯都可以唔換貨俾顧客..咁果間公司仲洗做落去....根本換貨俾客係好應該好基本好合理既野..你就話到佢好似好有膊頭好肯承擔..笑話...
我依家先知道...姐係次次俾舊屎大家食先...跟住出篇野話舊屎太臭俾番小小醬醋落去大家調味...大家就會認為"嘩!依間公司真係無得頂..有膊頭肯承擔"...咁樣原來對間公司既形象有正面提升作用....吹漲
不如咁講"各位[VIP]唔洗勞氣...你地好榮幸成為我地EB既QC監工..我地EB既發展真係有賴各位[VIP]顧客既意見...我地EB既成長靠晒你地[VIP]啦!"咁你地咪谷精上腦...VIP既作用原來就係扲黎當白老鼠:shy:
回復 37# chungyuihing

IM MKIII 戰損版出到黎貨不對辦仲要出個聲明話番消費者都仲得, 勁無恥
回復 99# yabuki_joe

愽小你囉,買左有問題攞出黎講,有冇問題先? 你有冇買到?到左手未?
其實都係俾EB啲探子睇,講完有跟進就算,你呢D係又撐唔係又撐,睇完幾把火,講到好似我地件貨有問題D人,誇張失實,件事係甘,屈佢做乜?換D唔換D,讚乜Q呀?
重有由頭到尾都係講緊隻Jordan , 硬要拉埋HT比較,關hottoys乜事??? 依家邊間出Jordan ? 甘咪邊間負責囉?唔通我攞隻Jordan 去hottoys 換?離很曬題 !!!!!
我個護肘都有問題,成條爛布咁。:die: