Toysdaily 玩具日報

查看: 13269|回復: 42

[玩具攝影] Miss You Much, Leslie 哥哥 !

Miss you much..........真正的巨星 !!

謝謝收看 !!:64:
哥哥魅力沒法檔,大家都連夜影相,強!:$

師兄對隻哥哥有咩評語呢?
而家咁樣燈光加角度配合吓都唔係咁差…之前睇過其它相真係嚇襯,多謝分享,影得靚!!
Thx sharing!

唔明點解無乜配件, 但個盒老連禁大, 其實好唔環保....
師兄影到都似返個張國榮:^
頭像被屏蔽
支持支持!師兄也連夜開拍:71:
支持 ! 支持 ! 耐心等待六月收貨中.....:handshake:
so far all different posts, you have the best lighting on him. :71:
哥哥魅力沒法檔,大家都連夜影相,強!

師兄對隻哥哥有咩評語呢?
catcat 發表於 7-4-2013 07:31 AM

其實不肖生師兄嘅評語好中肯,值唔值唔洗拗,買只有一個原因,就係鐘意哥哥......

其實有D角度好似哥哥真人,大家可能俾所謂官圖同「金枝玉葉」張相嘅印象呃左,其實右邊面好唔似,反而左邊面原來做得好好,不過正如MAX大所講,如果頭雕得嘅,點影都靚,呢個哥哥頭雕以HT黎講真係水準以下......

由於攝影時間係清早五點幾,upload 埋D相其他配件唔夠時間拆黎玩,遲D再補番comment

P.S. 見到支mic stand,好想擺「無心睡眠」pose,但套tuxedo 限制左活動能力,遲D換個做型再試
Very good !!!!!!!    Look good from the side ........but at this price {:1_212:}

Although I still pre-ordered ......... :(
颈项会不会太长了些??{:3_129:}
睇過幾個c兄既相……
總結都係個頭雕好差,好彩抽中冇去訂
等eb出!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽