Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] EB -- 哥哥, 十二少

呢隻12少開頭諗住唔入,雖然頭雕最似,但一心等出寧采臣先入手!但行EB新舖嗰陣,越睇越吸引,難得老婆大人推一推"想買咪買囉",即刻叫職員攞隻睇睇,俾錢走人,費事等多陣老婆改變主意啦:34::34:
雖然配件少,但頭雕以呢隻最似,body關節亦夠緊,衫都ok嘅,再加埋張椅,其實我都好滿意,但若然價錢平少少就更好啦!!

經過呢隻12少後,我對寧采臣更加有期待,希望EB唔好失手!!!!
Good Photo, I bought this also. This is very good figure.
真係好多ching入喎,不過自己覺得E隻重未捉到哥哥個神{:1_203:}
真係好多ching入喎,不過自己覺得E隻重未捉到哥哥個神
rx78man 發表於 24-4-2014 05:15 PM

但暫時黎講算最好了!!
這裡好少師兄高炒影0黎隻哥哥~
難得大大你影0甘多高炒
這隻哥哥高炒亦很出色~:71:
回復 1# hmsam76

絶對無入錯啦!支持師兄靚相!
少少意見,響膊頭兩邊墊半格紙巾,等佢圓返啲就再自然不過了!
回復  hmsam76

絶對無入錯啦!支持師兄靚相!
少少意見,響膊頭兩邊墊半格紙巾,等佢圓返&#2187 ...
DreamWorks 發表於 24-4-2014 05:45 PM

受教了,多謝Dream兄
打燈明暗位好靚,真人一樣!