Toysdaily 玩具日報

查看: 6349|回復: 13

[個人收藏] 向香港武打巨星們致敬

本來我想整埋元彪同元華出嚟,但可惜佢哋冇出頭雕或figure,關德興話晒都係香港功夫片靈魂人物之一,冇出頭雕或figure都要整佢大頭出嚟!
頭像被屏蔽
想問師兄…成龍件牛仔褸…可以響邊屎入手???:64:
右二係咪林正英,右一係咪李連杰?:$
想問師兄…成龍件牛仔褸…可以響邊屎入手???
slipknotkit 發表於 24-4-2014 05:25 PM

我係toyzone買,不過已經冇貨,旺角銀城廣場地下仲有,不過貴!
你係唔係以前摔角黑角討論區個slipknotkit?
右二係咪林正英,右一係咪李連杰?
wing1123 發表於 24-4-2014 06:27 PM

兩個都全中,林正英我想買件道士衫俾佢,可惜冇廠出過!
飛鴻師父... 
超港人 發表於 24-4-2014 04:27 PM

關德興師傅應該冇可能出figure 0架啦,如果我學識整頭雕一定會整埋關德興,有石堅點可以冇黃飛鴻呀!
木村兄,好有心的系列!支持!

李連杰市面有黃飛鴻或霍元甲頭,長衫皆旺有,會比呢個陳真有代表性。

仲有,關師傅做背景,生色不少!好似大喝:我睇住你班馬騮!

仲有,標題改:HK Expendables! (講笑咋)
木村兄,好有心的系列!支持!

李連杰市面有黃飛鴻或霍元甲頭,長衫皆旺有,會比呢個陳真有代表性。

...
ilove12inch 發表於 24-4-2014 08:42 PM

多謝支持
enterbay隻李連杰我都有諗過買,李連杰真正代表作應該係黃飛鴻系列,我買應該會自組一個李連杰黃飛鴻造型!
本來我想大頭整李小龍或坐沙發位!不過事實上關德興同石堅輩份大過李小龍,所以俾下面呢兩位大師父!
我係toyzone買,不過已經冇貨,旺角銀城廣場地下仲有,不過貴!
你係唔係以前摔角黑角討論區個slipknotkit?
木村拓哉 發表於 24-4-2014 08:26 PM

師兄...你咁都知..{:1_201:}
係咪小弟之前有得罪過你:(
定係師兄你暗戀左我好耐呀:shy:
講笑o者:64:
btw. thx...師兄{:1_227:}
師兄...你咁都知..
係咪小弟之前有得罪過你
定係師兄你暗戀左我好耐呀
講笑o ...
slipknotkit 發表於 24-4-2014 10:08 PM

係呀,你係得罪過我呀(講笑),我未就係前黑角benoit lee囉,而家唔玩摔角公仔,轉玩香港明星12寸figure~
其他私人嘢就pm 傾,
係呀,你係得罪過我呀(講笑),我未就係前黑角benoit lee囉,而家唔玩摔角公仔,轉玩香港明星12寸figure~
其他 ...
木村拓哉 發表於 24-4-2014 10:21 PM

久違了benoit lee兄...好的:35:
陣容好強大呀! 勁勁勁!
甄子丹啊~好有型~~