Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Miss You Much, Leslie 哥哥 !

大大D相影得好令,我覺得今次買哥哥嘅figure理由好簡單,懷念他。因為哥哥係我哋回憶嘅一部分!
樓主已經影得好好,只怪HT掛住出熱門野,而哩隻出得好差。
影得好~我都好苦惱,覺得自己影差咗隻figure少少
因為至少我覺得隻figure有神,只係無咩形(其實可以咁都真係幾難)

相機自從舊機虧咗之後都無的起心肝買過
攝影真係唔係興趣,有錢都買咗figure
致不肖生無問題的,起碼這幾日大家都提供圖参考,另我地了解更多。出得選ok的,只是定價太貴
睇咗咁多個師兄分享, Dr.AL兄 影得最有神髓
我同我身邊好多朋友第二輪都抽中無要……
留彈藥買其他
睇過咁多人Post嘅相,你影得最好最傳神!Good!
博士即博士,呈現左人偶最美一面:71:
亦令我學識以後要將佢37分面咁擺:34:
support下先~~~~heheheh
真係連headplay都不如!!
從前我會使你快樂 現在卻最多叫你寂寞
再吻下去 像皺紙輕薄 撕開了 都不覺

*我這苦心 已有預備
 隨時有塊玻璃 破碎墜地
 勉強下去 我會憎你 只差那一口氣

不信眼淚能令失樂的你愛下去
 難收的復水 將感情慢慢盪開去
 如果你太累 及時地道別沒有罪
 牽手來 空手去 就去
(牽手來 空手去)(牽手來 空手去)*

Repeat *

一起 要許多福氣 或者 承受不起
或者 懷恨比相愛更合理
即使 可悲

不信眼淚 能令失樂的你愛下去
難收的復水 將感情慢慢盪開去
如果你太累 及時地道別沒有罪
一生人 不只一伴侶

你會記得 我是誰
猶如偶爾想起 過氣玩具
我抱住過 那怕失去
早想到 玻璃很易碎
左面看到leslie影子!:$
回復 1# Dr.AL

師兄影得好靚...!!
支持支持...!!
哈哈哈。。。幸好没买。
大大D相影得好令,我覺得今次買哥哥嘅figure理由好簡單,懷念他。因為哥哥係我哋回憶嘅一 ...
Premiumvip 發表於 7-4-2013 04:34 PM

謝謝師兄,其實不可改變嘅係我地為鐘意哥哥而買左隻figure,與其抱怨HT整得唔似,不如試下搵D角度影靚D,回憶一下哥哥