Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dr.AL

[玩具攝影] Miss You Much, Leslie 哥哥 !

Thx sharing!

唔明點解無乜配件, 但個盒老連禁大, 其實好唔環保....
chankb 發表於 7-4-2013 09:14 AM

之前嘅MJ DX03都係咁,可能因為第一次出哥哥隆重其事
so far all different posts, you have the best lighting on him.
Macross長谷有洋 發表於 7-4-2013 10:15 AM

Thanks very much!!!
支持 ! 支持 ! 耐心等待六月收貨中.....
dvddvdhk 發表於 7-4-2013 09:52 AM

希望六月之後有改良頭雕大家都有份!
影得好~我都好苦惱,覺得自己影差咗隻figure少少
因為至少我覺得隻figure有神,只係無咩形(其實可以咁 ...
不肖生 發表於 7-4-2013 05:20 PM

其實個笑容係哥哥好招牌嘅表情,但成個形好唔夾,上色又麻麻,髮型又有少少怪怪地,好似樣樣都差D咁

其實師兄寫出左一眾Leslie 迷嘅心聲,唔值但無可能唔買....
睇咗咁多個師兄分享, Dr.AL兄 影得最有神髓
evilalive 發表於 7-4-2013 06:42 PM

多謝 evilalive 兄讚賞,我同你一樣都係哥哥忠實fans,希望有D更似Leslie 嘅頭雕啦!
我國得仲衰過土炮野
希望六月之後有改良頭雕大家都有份!
Dr.AL 發表於 8-4-2013 07:22 PM

有既就當中六合彩 , 無既係意料中事 , 不過有期望點都好過失望既 , 大家一齊等啦:77:
沉迷神情亂閃 我所知的你其實似那側面:help:
看著你吧 對住你吧 透視你吧 可感到驚訝
你是你吧 我是我吧 這是愛吧 可需要消化:oh:
倾斜點會否好看一點?
Thx sharing!

唔明點解無乜配件, 但個盒老連禁大, 其實好唔環保....
chankb 發表於 7-4-2013 09:14 AM

HT唔環保已經唔係大新聞,,好似EB咁未幾好
DR. AL. 大靚相, 點都要支持下~{:1_208:}
我覺得哥哥番生!

死咗都激番生!:70:

見大家出 post 再推一齊分享