Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

咁多人訂, 我覺得炒爛既味道多, 而且我唔覺得呢隻野有幾靚.價值去收藏...

老實講, mark7型得多
denniskwong 發表於 15-4-2013 11:08 AM

絕對同意,所以我唯一一隻HT就係買左MARK7
回復  denniskwong

同感
alanwongho 發表於 15-4-2013 11:13 AM

見到d南亞排隊已經冇mood訂...e+咩玩具都係咁
頭像被屏蔽
絕對同意,所以我唯一一隻HT就係買左MARK7
ctcctf 發表於 15-4-2013 11:26 AM

我一隻都冇...因為佢出極都有, 而且以不同版本去厄錢...
依家咁既出貨量
真係唔知到復仇二上畫都有貨未:(
頭像被屏蔽
taobao.com

04月05日: ★04月18日截單★              Hottoys 1/6 鋼鐵俠3 合金壓鑄  MK42 戰損版

...
97015830 發表於 14-4-2013 10:54 PM

taobao 截單同香港截單沒有關係的.
to be honest I really don't like all the gold colors on the armor...
to be honest I really don't like all the gold colors on the armor...
lowa_sony 發表於 15-4-2013 01:57 PM

如終ironman主色係紅色先有代表性。
頭像被屏蔽
呢隻野好重蟹貨味, 十足十MKV再世...死q硬!
超港人 發表於 15-4-2013 02:40 PM

我想問MK V 訂果時係幾錢?
今天下午五點幾去攞隻復仇洛基,
果時只得店內七...八個人,攞貨訂野同一條龍,幾分鐘搞掂!
每次 ...
toyman 發表於 14-4-2013 08:03 PM

大大,講得無錯!我都係昨日先去訂左mark 42,無人排!
昨日訂左mark 42,無人排,5分鐘攪掂,,店員話預計出年暑假出:(
我只係個人發表,
依一隻MARK 42多人訂實ga la~ 我見一對男女在我前面訂時, HT職員問佢地訂iron man 3 邊隻, 可動定半身, 佢自己都唔知排隊訂邊隻..{:1_204:} , 這一刻真刻好火. 頂~ 連自己都唔知訂咩, 攪清錯先排啦~ 其實究竟有幾多係玩家及收藏家呀? 以前又有幾多個對 Hoy toys 認識又有幾多個呀. 咁多人訂, 如果係一半都係炒家, 老實又可以賺幾多錢呢???? 我覺得炒唔起囉今次..而且一張單千五千六元, 就算 HT 現在cut 單..  我個人都唔會現在比多五六百元佢洗啦.. 咁多人訂. 博下年出有現貨多. 到時買{:1_203:},到時真係無, 好鐘意先上綱買.
我想問MK V 訂果時係幾錢?
ctcctf 發表於 15-4-2013 02:55 PM

好似都$15xx

後來網上一般$12xx出售.

現在有戲上, 好似又去返$16xx以上了.