Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

Spent only about 10 mins for lining up at around 6:30pm
Spent only about 10 mins for lining up at around 6:30pm
21:12 現場報導:冇人排~:he:
回復 1464# char14639

八時左右, 冇人排啦....
HT將隻戰損版鋼鐵7預訂日期推後為4月17日至4月24日!
好明顯想避開Mark XLII排隊潮!
所以相信Mark XLII唔會咁快截訂,只要下個星期仲有得訂嘅話!
各怕排隊玩家就可以訂到,到時班炒家D單無人bid!
如果隻新款War Machine今個月開訂既話,睇下班炒家仲夠唔夠膽追??
頭像被屏蔽
今日下午去唔見櫥窗有sample擺出黎(得唔郁得果隻), 係咪已經冇得訂?
DenloMKIV 發表於 13-4-2013 10:06 PM

仲有得訂, 個辦係 hysan place 展覽緊
HT將隻戰損版鋼鐵7預訂日期推後為4月17日至4月24日!
好明顯想避開Mark XLII排隊潮!
所以相信Mark XLII唔會 ...
toyman 發表於 13-4-2013 10:00 PM

請問大大邊度睇到呢個消息??真係又出MK7?
今日下午去唔見櫥窗有sample擺出黎(得唔郁得果隻), 係咪已經冇得訂?
DenloMKIV 發表於 13-4-2013 22:06
...其實由頭到尾都冇擺過出黎...不過希慎展之後可能擺番過門市~
由頭到尾, 跟本就係HT自編自導自演, 一切都係佢計劃之內!
上次Black Widow 特登5日cut 訂, 引起恐慌, 之後既DX11, 12 一開始就排到癲, 不過就好耐都唔cut, 搵大錢!
今次照版煮碗, Iron Patriot 10日cut訂, 之後開隻Mark 42, d人驚訂唔到, 就6, 7 個鍾照排, 不過HT又狂收訂, 等d人訂飽為止

HT, 我輸了, IP訂唔到, 要食炒單!

如果隻IP有Mark 42 既同樣安排, 我一定訂到!!
easter假最後一日(1/4)去訂, 但sales話早一晚cut左, 真灰!
放假, d人有時間行街買玩具, 而你就cut 訂, HT marketing真玩人!!!
回復 1472# fruitswai9

由於《鐵甲奇俠3》1:6比例Mark XLII珍藏人偶仍然接受預訂中,為了舒緩排隊情況, 本公司決定將原定UA《復仇者聯盟》 1:6比例戰損Mark VII限量珍藏人偶(電影期間限定)的預訂日期更改為4月17日至4月24日,使預訂期延長至8日,持有UA《復仇者聯盟》 1:6比例戰損Mark VII限量珍藏人偶(電影期間限定)前賣券之人仕可於以上日期前往預訂,希望能縮短顧客的輪候時間!

請留意: 是次《復仇者聯盟》1:6比例戰損Mark VII限量珍藏人偶(電影期間限定)的取貨次序將按隨機抽籤的形式進行,即不是按照預訂日期的先後次序來派貨,請各位顧客不必急於首天前往Toy Hunters訂購。
由頭到尾, 跟本就係HT自編自導自演, 一切都係佢計劃之內!
上次Black Widow 特登5日cut 訂, 引起恐慌, 之後 ...
fcs206 發表於 13-4-2013 10:24 PM

認同 但都真係唔到我地唔服ht的marketing~.~一眾玩家/炒家被佢軒住走
回復  fruitswai9

由於《鐵甲奇俠3》1:6比例Mark XLII珍藏人偶仍然接受預訂中,為了舒緩排隊情況 ...
toyman 發表於 13-4-2013 10:27 PM

噢 唔該大大 原來唔係出合金狀mk7而係呢隻限量狀 如果ht出番隻mk6 7就好了 合金狀都唔驅
今日五點鐘去訂,用eps俾錢前後加埋都唔駛三分鐘。
如果話俾我知炒家即平幾百賣俾我都唔要,費時助長炒風,最終苦了玩家。

有興趣嘅朋友快啲去落訂。
頭像被屏蔽