Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

今日睇Fb胸像派貨了??
回復 1509# joshuakit

Captain America又係大愛的
希望到時唔好又要排街吧:70:
想問訂完未?仲係咪排長龍~
假如呢個PO一直被推到出年, 可能過1千大關啊{:1_226:}
今天下午五點幾去攞隻復仇洛基,
果時只得店內七...八個人,攞貨訂野同一條龍,幾分鐘搞掂!
每次有人訂MARK XLII,店員都講隻野太多人訂,所以要下年八...九月先攞到貨!
睇黎MARK XLII暫時應該都係跟訂貨日期派貨!
各怕排隊既大大如果想訂就快D去HT訂,無謂網上bid炒單助長炒風!
好!有幾多定收幾多, 冇得炒!
頭像被屏蔽
咁多人訂,呢隻會唔會係有史以來最重蟹貨呢∼∼
支持蟹貨∼∼∼∼∼:57:
回復  joshuakit

Captain America又係大愛的
希望到時唔好又要排街吧
alanwongho 發表於 14-4-2013 06:26 PM

最近hottoys有邊隻唔係排大隊:67:
咁多人訂,呢隻會唔會係有史以來最重蟹貨呢∼∼
rivaltat 發表於 14-4-2013 11:46 PM

除非hottoys賣現貨,唔係都好難見,仲要係iron man......
batman DX12係第1隻排大隊既hottoys product,但唔多覺有蟹
回復 1520# joshuakit

MARK XLII可能係史上前例最多貨既一隻=P
回復 1520# joshuakit

MARK XLII可能係史上前例最多貨既一隻=P
咁多人訂, 我覺得炒爛既味道多, 而且我唔覺得呢隻野有幾靚.價值去收藏...

老實講, mark7型得多
回復 1523# denniskwong

同感:36: