Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

日日都係呢個買家自己BID番,評價到依加都冇變過:38:hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b25347278?actsrch=srp3
回復 1554# char14639

可能最近要籌錢開新旗艦店{:2_312:}
尋日行過訂胸像都見重有師兄訂42, 大家齊心唔Bid單, 下年班c9 阿婆學生妹就自己玩飽佢啦
尋日行過訂胸像都見重有師兄訂42, 大家齊心唔Bid單, 下年班c9 阿婆學生妹就自己玩飽佢啦
batmanbruce 發表於 16-4-2013 11:38 AM

無錯!平單都唔好接!等D炒家自己玩飽佢!:71:
聽到話依家訂要下年十月尾先有貨 即刻唔想訂了 依家下下都收訂咁貴,呢個都算,但派貨就遲遲都未有 ht老闆咁 ...
fruitswai9 發表於 15-4-2013 10:21 PM

咪係 law, 做吾切就吾好咁快收訂 la, 呢下真係好反感下
我係 iron man fans 呢隻都 skip, 除非到時有 super VIP
相反訂 3A 隻 atom, 雖然 fullpaid, 但 CS 話 3 - 4 個月後出貨我訂得好開心 law
D胸像如果有配貨就會買,炒價就留俾返炒家煲醋{:1_204:}
點解今期東touch會話2013第四季派貨?
仲有其他ironman款可能只出PPS......
點解今期東touch會話2013第四季派貨?
仲有其他ironman款可能只出PPS......
aruns 發表於 16-4-2013 01:07 PM

第4季派貨?派PPS MASK42炸話
其他IRON MAN出PPS都5出奇,無可能隻隻都係MMS
回復 1561# aruns

意思是mms只有ip,mk42和wm 3款?唔会咁少挂
回復 1533# ctcctf

Totally agree
回復 1563# weio_o

mms仲有滿大人掛!?{:1_215:}
都吾知第一日去排隊做咩 , 上網 bid 單既更加白痴

琴日去拿 loki 無人排 5 分鐘攪掂,順便訂埋

回復 1562# pak1231

我覺得pps系列只係試水溫,如果銷售得唔理想…隨時腰斬呢個系列…始終mms系列最多人買

希望出Mark 37 - Deep Sea Suit“Hammerhead” 像龜忍者

http://www.youtube.com/watch?v=wP4SfnN_8hY

http://www.youtube.com/watch?v=rYEL1-sFFps
東尼合身著42,,,