Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS197D02 - Iron Man 3: 1/6th scale Mark XLII

希望出Mark 37 - Deep Sea Suit“Hammerhead” 像龜忍者
Neymar 發表於 16-4-2013 04:29 PM

個款有少少怪.
回復 1570# audiokids

頭盔5個燈...
咪係 law, 做吾切就吾好咁快收訂 la, 呢下真係好反感下
我係 iron man fans 呢隻都 skip, 除非到時有  ...
meowmeow 發表於 16-4-2013 12:50 PM

Atom and Noisy Boy ~~~:handshake:
Mark 17 "heartbreaker" please
頭像被屏蔽
希望出Mark 37 - Deep Sea Suit“Hammerhead” 像龜忍者
Neymar 發表於 16-4-2013 04:29 PM

麻麻地!可能會出pps

唔知堅定流!
頭像被屏蔽
status在外國不愁出路, 不知在港又如何? 有無1千幾百呢?
我成日覺得 iron man 個弱點就係心口度。

有ching指戰損得上半身好怪, 我係車站見到e張poster, 雖然上身爛得更多, 但又真係得上半身有事{:1_222:}
尋日去訂, 一個人都冇:p
其實我有個題外話問題,
點解每部機體都有心口反應爐,
就連敵人都會有, 呢樣唔係 Tony Stark 獨有技術咩 ...
jackal3890 發表於 17-4-2013 12:09 AM

1.點解每部機體都有心口反應爐,   
因為反應爐就係提供能源 !

2.就連敵人都會有, 呢樣唔係 Tony Stark 獨有技術咩.
就係因為能源 , 第一集隻 mongar 需要能源 , 而施坦叫過佢個班科學家研發 tony 反應爐 , 但都係做唔到咁細個 , 所以就偷 tony 個隻 . 另外第二集反應爐 , 講係奸角阿爸同 tony 阿爸共同開發 , 所以佢又有呢個技術 !
我想問,點解 VIP 訂42 會冇折既?
出mark 25 可以pass…