Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

in's 點 黃色 $ @())
manwest 發表於 12-3-2013 02:08 PM

佢係分開三set,定係一盒過嘅!?

:64:
回復 91# 你好

都係分開三SET , 呢三SET 唔會再有補件  , 而且你會見到個(GIANT)頭頂唔係黑色 , 而係銀色 .[img][/img](借一借SAPPHIRE 大大靚相一用:64:) . 新版舊版個盒有無分別就唔知, 買之前最好問下老闆 .
回復  你好

都係分開三SET , 呢三SET 唔會再有補件  , 而且你會見到個(GIANT)頭頂唔係黑色 , 而係銀色  ...
manwest 發表於 12-3-2013 04:58 PM

唔該哂man兄。有時間寫啲心得分享下。:65:

O向TOYSDAILY 想睇黃色大力神 SEARCH "SAPPHIRE" 大大個POST , 想睇綠色大力神就 SEAECH "你好" 大大個POST <-- 呢D就係我心得勒:36:
O向TOYSDAILY 想睇黃色大力神 SEARCH "SAPPHIRE" 大大個POST , 想睇綠色大力神就 SEAECH "你好" 大大個POST ...
manwest 發表於 12-3-2013 10:37 PM

Man兄你係得&#22021;! :34::34::34:
:love:大大D相真係正   我都岩岩入左隻綠色版
開盒真係好感動呀  超型!!
:love:大大D相真係正   我都岩岩入左隻綠色版
大大D相真係正   我都岩岩入左隻綠色版
tat5845cat 發表於 12-3-2013 11:08 PM

恭喜哂Ching入得好物!

:71:
唔該哂man兄。有時間寫&#21874;心得分享下。
你好 發表於 12-3-2013 08:54 PM

哈哈{:1_220:},我看到我個名:shy:........
睇黎引大大你入坑我貢獻都唔少,罪過...罪過....:o,不過呢set真係正野,你買得都唔算貴la,我早你一排買都係比你平一舊....恭喜....恭喜:77:
O向TOYSDAILY 想睇黃色大力神 SEARCH "SAPPHIRE" 大大個POST , 想睇綠色大力神就 SEAECH "你好" 大大個POST ...
manwest 發表於 12-3-2013 10:37 PM

哎呀:68:,引用錯左....應該是引用manwest大大句回复先岩{:1_197:}
不過想問下各位有入手呢隻MT GIANT &#22021;大大 , 有無方法可以輕鬆D拉開前腰甲 ,
我每次拉開都要用一字批撬開佢!{:1_206:}