Toysdaily 玩具日報

查看: 26117|回復: 100

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

不滿TD版主不公平刪除本人中立分享,卻保留TIN一圖流真普選洗版POST;現永久抽起有關分享及保留相片使用權。

為了拍下這龐然巨物跟各位師兄分享,原本嘅影箱已不夠「照」,無奈只有去添置一個較大嘅影棚。 ...
你好 發表於 16-2-2013 02:50 AM

完全同意,我都like爆maketoys呢set,你d相影得咁正,攪到我都想入埋綠色呢set.......今次大鑊!
How Much & How tall ???
呢隻Giant 的確係逸品, 好好玩, 外型極靚
TT 同Hasbro 真係要反醒下
官方搵錢行先, 計好哂budget, 成日修改計師的設計, 現在用多一粒螺絲都唔得
好難先會有這種成品了:help:

回復 4# locker2168
官方搵錢行先, 計好哂budget, 成日修改計師的設計, 現在用多一粒螺絲都唔得
好難先會有這種成品了
...
mankind 發表於 16-2-2013 02:58 PM

又好難怪佢地既,畢竟係一間大公司同一個小集團既分別
例如兩邊budget都係1000,3rd party用晒果1000蚊黎出1件玩具,官方就要將果1000蚊分出黎做一條line,咁自然受到限制
好難先會有這種成品了
...
mankind 發表於 16-2-2013 02:58 PM

又好難怪佢地既,畢竟係一間大公司同一個小集團既分別
例如兩邊budget都係1000,3rd party用晒果1000蚊黎 ...
紫月葵 發表於 16-2-2013 03:48 PM

同意。

作為玩家有時又好無奈,想支持正廠,但正廠嘅產品又每況愈下,性價比跟十幾年前完全係兩碼子嘅事。

副廠出得好,想支持;但有時又怕怶Fans群起而攻之。:(
請問大大可否 PM 我在那裡買和價錢,謝謝!!
Add marks first! And wait for your report! :77:

P.s. I'm waiting for my "Chaos"... :36:
頭像被屏蔽
Add marks first! And wait for your report!

P.s. I'm waiting for my "Chaos"...
Douglas.M.Saint 發表於 16-2-2013 05:44 PM

Thanks DMS :64:

TD初哥,繼續發放報告。

頭post更新!:77:
師兄你就好啦搵到botcon 紫文,而家後追既我見到佢既同呢隻maketoys 差唔多:79:
師兄你就好啦搵到botcon 紫文,而家後追既我見到佢既同呢隻maketoys 差唔多
elvischoi 發表於 17-2-2013 11:22 AM

實不相瞞,我都係高追...:$

肉都赤。

我一睇其它Ching靚相,當堂中哂毒。除你有一份堅持(好似我咁),如果唔係學其它朋友教路,其實上咗甲,入邊係咩文都睇唔到(除咗腹);當然,有堅持好似我咁例外。:(

呢Set又係正嘢,我大愛!
收棚前再影多三張相同大家分享。

嘩!!! 樓主影得好靚呢! 好吸引呢!! 中晒毒啦!! 好想入坑呀!!!:63: