Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

係wo睇返自己個post同pm原來當日你有問我去邊到買!
你好兄你地方大咁多可以影好多唔同角度 ...
waven 發表於 20-2-2013 01:57 PM

Waven 兄..我係其他four 林...有睇你d TF正相架 :handshake::handshake:
c food行唔行,都可以影嘅。唔影,咪入嚟分享兩句一樣得架。歡迎中出。

:DD
Waven 兄..我係其他four 林...有睇你d TF正相架
滴滴仔 發表於 20-2-2013 02:17 PM

Waven兄啲相,真係毒到唔少人架。:love:
回復 41# 你好

第三方野因為太貴所以小玩開,最多都係係x寶買翻上翻既野,但因為呢隻實在太正,忍痛入左:30:我只能說2012我排位最佳玩具頭位:61:
回復  你好

第三方野因為太貴所以小玩開,最多都係係x寶買翻上翻既野,但因為呢隻實在太正,忍痛入 ...
玩具人傀儡 發表於 20-2-2013 02:54 PM

所言甚是,所言甚是!

我都rate呢隻嘢做我2012最愛的頭位! 睇報告已經覺得正,自己玩過就會覺得更加正。

唔玩,實在可惜。希望更多老變Fans入呢隻嘢。
CAN PM ME WHERE CAN I BUY THIS STUFF~~~~~THANKS ALL CHING~~~AND HOW MUCH AH~~~~
我呢啲小兵,Waven兄唔記得喇。

係呀,所以我都可以話係你半個Fans嚟...XD
你好 發表於 20-2-2013 02:13 PM

唔好咁講!大家都係老變粉絲姐:77:
多謝支持
Waven 兄..我係其他four 林...有睇你d TF正相架
滴滴仔 發表於 20-2-2013 02:17 PM

:77:多謝支持
我而家好多老變review都冇post係TD了....
個reply數量真係每次都好打擊我:67:
支謝支持
個reply數量真係每次都好打擊我
waven 發表於 20-2-2013 04:05 PM

你擺响主場就緊係啦。。。:67:

試下下次擺去吹水區丫!!可能會覺得舒服d!!:p
哩隻野每次睇都係咁正!!!:$
支謝支持
個reply數量真係每次都好打擊我
waven 發表於 20-2-2013 04:05 PM

我見到一定支持!:74:

一定要順便放埋呢邊呀。:sad:

你擺响主場就緊係啦。。。

試下下次擺去吹水區丫!!可能會覺得舒服d!!
sundaydriver 發表於 20-2-2013 04:11 PM

主場指嘅係機械人版?

哩隻野每次睇都係咁正!!!
sundaydriver 發表於 20-2-2013 04:12 PM

多謝sundaydriver師兄,我都係你fans嚟.

:shy:
回復 56# 你好

嘩!!?:Q 唔好講笑啦。。。我d劣作。。。
回復  你好

嘩!!? 唔好講笑啦。。。我d劣作。。。
sundaydriver 發表於 20-2-2013 04:39 PM

你唔好咁謙啦,你敢講,我下次唔敢出文分享喇。:@
回復  你好

嘩!!? 唔好講笑啦。。。我d劣作。。。
sundaydriver 發表於 20-2-2013 04:39 PM

你無得救架啦:67:
你唔好咁謙啦,你敢講,我下次唔敢出文分享喇。
你好 發表於 20-2-2013 04:41 PM

傻啦!分享邊有分高低!好多大大都係好有心上黎分享,可惜真係少左人支持同回覆。。。:67: