Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

嘩!!! 樓主影得好靚呢! 好吸引呢!! 中晒毒啦!! 好想入坑呀!!!
肥呵 發表於 17-2-2013 08:32 PM

已PM你。

多謝Ching支持。:73:
此Box set 同之前獨立一只一只出的是否一樣?
我都好想買,不過無位放。:38:
回復 16# 你好

多謝大大,明日下班去看看先!!:)
我鐘意 TFC隻手個設計多d 不過整體依隻就外型好d 而且細d
但我已經無位擺合體派了 所以依家只得返我的最愛--fansproject 戰鬥派
please pm me where can buy, i see it at 28 fish at ins point
please pm me where can buy, i see it at 28 fish at ins point
Chandlermok 發表於 18-2-2013 04:27 PM

i brought it @26 fish at in's wo:50:
i brought it @26 fish at in's wo
elvischoi 發表於 18-2-2013 04:29 PM

猪仔vic.......佢新年後加左價la..(如果唔係上星期6..我都買左la.:79:)
加上近來TD 多左人出post...點都有人中毒:54:......唔加就笨十:66:
猪仔vic.......佢新年後加左價la..(如果唔係上星期6..我都買左la.)
加上近來TD 多左人出pos ...
滴滴仔 發表於 18-2-2013 05:09 PM

下,我上星期五買咋wo:50:
下,我上星期五買咋wo
elvischoi 發表於 18-2-2013 05:11 PM

:oh: 我就係星期6先去law.......:o
佢貼住 @&*) .....問都唔洗問:49:
我就係星期6先去law.......
佢貼住 @&*) .....問都唔洗問
滴滴仔 發表於 18-2-2013 05:18 PM

咁好炒既咩,之早入5盒啦:67:
毒到人,我好開心。但希望佢加價唔係因為見到我個「包膠」啦:50:
近期YEN價跌,售價應該下調...

好可能係同呢個POST有關:67:
咁加價果位實在太睇得起小弟喇 Orz
師兄快D改改COMMENT唱衰隻野:36:

我3月頭去大阪,搵下有冇呢隻野先:71: