Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 「MAKETOYS」超多圖 - GIANT破壞大帝 (必看!最後更新﹣正氣舊頭+ 秘密武器燒烤叉.

你無得救架啦
elvischoi 發表於 20-2-2013 04:49 PM

C神呀。。。。。我咪就係等緊你打救我囉。。。:52:
多謝支持
我而家好多老變review都冇post係TD了....
個reply數量真係每次都好打擊我
waven 發表於 20-2-2013 04:05 PM

TD...我都係用來睇野同吹水多:)
其實應該要支持下..多d出post係TD....話晒用緊TD平台同資源:unhappy:

個reply數量真係每次都好打擊我 <---呢點更加明白...:42:  

其實TD開台日子不淺..5~6年前..HK邊有咁多玩具four 林...
所以頭幾年td都非常熱鬧....人材非常多....又好多人分享....更組團睇玩具,食飯等...

但時間耐了, internet 同software 更加發達....
多左不同玩具four 林出現 (中國, TW & oversea ) ..人流同質量減小唔奇怪
又多左software分享自己d玩具...如 blog ,facebook .....etc

不過我都會記得同懷念早期TD 的時光....:$
( 乜乜小隊,物物中隊..雖然我冇join過..,..但見到佢地d留言都好熱血)
當年小弟只join過幾次拉打飯局...現在行MK..都有機會撞到當年d ching:71:

發完偉論...不喜請見諒:64:

回復 62# 滴滴仔

哇,咁感觸。:79:

雖然我o係度(發聲)唔係好耐,但以後都要加大力度支持。
今日終於都入手,真係好正,順便訂埋CHAOS.

平時淨係專心超合金魂同EX,但眼見超合金魂逐漸衰落難免想開新戰線,MAKETOY岩哂口味.
今日終於都入手,真係好正,順便訂埋CHAOS.

平時淨係專心超合金魂同EX,但眼見超合金魂逐漸衰落難免想開新戰 ...
Chandlermok 發表於 22-2-2013 12:14 AM

同我入坑過程差唔多。

有興趣可以睇埋waven師兄早兩版&#22021;SG文及馬甲分享,正到不得了,又係MT。:handshake:

玩完隻Giant分享下。:D
TRANSFORMER我淨係有MP01,MP10,GIANT同黎緊既CHAOS,其他唔太鍾意

不過會欣賞各位既分享:36:
TRANSFORMER我淨係有MP01,MP10,GIANT同黎緊既CHAOS,其他唔太鍾意

不過會欣賞各位既分享
Chandlermok 發表於 22-2-2013 01:19 AM

少,但係入&#21655;&#22021;都係最正果幾隻喇! :71:

有同好,有知音人,吹下水都係樂事。:73:
very good 比例好,,而家d玩具,本身細細件,但個盒就鬼#咁大盒,真係由心小出來...
琴晚俾ching毒到~~~~~俾錢果下好肉赤, 係小弟玩具之中最貴最貴最貴最貴最貴最貴最貴最貴最貴個件.  但返屋企大合體後, 好正好正好正好正好正好正好正好正好正~~~~但而家又赤赤痛...........
好過買個大盒番去,成兩差&#22050;&#22021;合金暈,但驚喜心思及誠意不及Giant。

恭喜Ching,我到而家都成日望住佢,然後不自禁甜思思笑出&#22175;,巧滿足。
我唔會玩喇,個櫃已經一早FULL左.

淨係開盒睇下,都覺得好正,個包裝STYLE係我第一次見,本GUIDE BOOK梗加有誠意,BANDAI個D真係睇極都唔明(MARCROSS系)

期待下一隻CHAOS
我唔會玩喇,個櫃已經一早FULL左.

淨係開盒睇下,都覺得好正,個包裝STYLE係我第一次見,本GUIDE BOOK梗加有 ...
Chandlermok 發表於 22-2-2013 01:34 PM

不能同意

{:1_228:}

更多。
Chaos 抵玩呀,大大隻但訂價仲平過原色G2文甲
回復 73# waven

我係灣仔見過CHAOS實物,一睇就鐘意雖然我唔知佢係咩,個訂價更加係吸引.
回復 74# Chandlermok

回復 73# waven

一定扺玩過音波,個人意見。