Toysdaily 玩具日報

[其他] 有冇人覺得JOKER 2.0

大年初一,新年快樂^^
和諧,和諧:77:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  neo.L

黎個新年快樂先!
現在HT服務好差,得件衫有事又迫人成隻換!
攪到浪費時又由頭到尾Check多 ...
akiaki 發表於 10-2-2013 09:44 AM

第2張就係正常既,第3張睇得出係錯曬.......
我由頭到尾都係咁冷靜,我既意思好清楚咁寫左出黎,我知可能有人會誤會,但我睇左幾次先貼出黎,你地睇清 ...
neo.L 發表於 10-2-2013 06:10 AM

師兄我講番句公道說話,話說我琴日去換Joker,
都係成隻去換,我問過,唔止係公司規定,亦係唔想咁多爭拗,
換得一件衫你自己除同員工除,萬一著上身花左又邊個負責?
師兄唔好彩開輪x貨,我一換冇咩問題,而且員工好好耐性,
幫我check好所有必check位,而且擔心既話仲可以除黎睇。
而你想要保留既部分亦可酌情交換,其實都算係咁喇。
當然,人人遇上的員工唔同,師兄勞氣正常既,但係我就想平反下。
大年初一,一團和氣,畢竟大家都係有愛先咁緊張姐!
其實拗乜者!!

上面咁多人話隻小丑唔似唔得,咁做乜仲要買啫??? 訂左咪放番張單出去囉~!

唔係話 ...
李露MEI 發表於 10-2-2013 12:15 PM

吾係講d乜 , 真係吾似:64:
頭像被屏蔽
[img]http://toysdaily.com/discuz/[/img]
大家覺得我影成點?:52:

一直都覺得eb joker頭雕係靚過dx11, 如果eb joker頭有埋dx11嘅化妝就真係正爆

2張 eb joker相

回復 79# neo.L
錯体成咁!!!
兩隻左手:*合住眼車都Feel到錯吧!?
回復 48# E神

CHING講出心底話,其實有時真係想討論,但又 .....:38:
回復 86# DJ.tommy

小弟都見慣了~~~~
只不過出唻呻下~~~~:o
呢度根本就無得正式咁討論,講唔夠兩句就係咁你攻擊我,我攻擊你,點討論?
頭像被屏蔽
條友仲話唔係話唔俾你地俾意見 :71:

笑死我 :34: