Toysdaily 玩具日報

[其他] 有冇人覺得JOKER 2.0

面對現實, 真心說話 , 我覺得衣隻係今年出得最差既出名角色 NO.1
BiGKY 發表於 9-2-2013 11:10 AM

其實你咁講真係冇嘢好講,而家又唔係貨不對版!你量產做唔做到比HT好?而且始終係玩具!得把口講真係天下無敵,你不如話HT果隻面容冇彈性,口又張唔開,眼睛唔識開合!
跟本全部HOTTOYS 入BAY出嘅FIGURE都唔似
完全捉唔到真人神緒,用料又膠,啲衫又成日走線,
不過啲神人改親個啲都完美,又植髮又重新上色,正到不得了,
都唔明點解咁多人走去買,唔自己練功做神人
----------------------
呢個係我係呢版度每個week都見到嘅"評論"大綱
所以都甚少係呢區發言,最正係每次有新figrue發表出官圖
只要頭2-3位ching話好,跟住落嚟2-3版啲人都會叫好
但頭2-3位話唔好,跟住落嚟2-3版啲人都會叫唔好
總結,呢一區真係正到$#%^#$*&^@~~~~
如認真想係呢個post入面同反對派戰鬥,不如有時間訓下覺,休息下好過
(慘,忍唔住re左post....+.+")

回復 37# iwillneverlose

同意, 一講下的個人意見,的人就會講玩具唻ja,咁高要求做咩呀。。。

玩咁耐figure,上咁耐td,
呢的情況已經見怪不怪了了~~

亦老實講,
呢隻dx11 我覺都整體唔錯,
絕不可用差唻形容,
但又真係欠了神韻。。。
ht出左咁多隻joker,(仲有tony),應該係可以更好,更似的“
相信大家只是狠鐵不成鋼吧~~~
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
當初我想訂時覺得唔似所以冇訂,後來後悔了,高追左一隻,
因為有情境版可以玩下,萛係咁...一句講晒,可以接受...
唯一想似既方法...就係帶個面具上去...:34:
其實似唔似, 好睇個人觀點...但係隻野有無氣勢, 有無恐怖感, 小弟覺得都算達到標準

以下e張係小弟既劣作~~分享下~~
個人黎講都叫滿意隻DX-11, 玩得開心:35:
其實都唔明D人硬係唔Like人有其他看法。
又話咩賣左佢,又話唔好再玩HT的産品。
由頭到尾都只係討論緊個活動眼頭雕唔似,又無話成隻野唔好,做咩要賣先?
其實量產都未必使質素下滑得咁緊要吧?唔係話無關,不過本身雕得靚,返帽都唔會差得去邊。
論活動眼89小丑,船長都好超水準!論普通頭DX12個人頭都好靚,係上色紅左D。
唔通連所經營或大量生產就有權唔洗求進步?
其實似唔似, 好睇個人觀點...但係隻野有無氣勢, 有無恐怖感, 小弟覺得都算達到標準

以下e張係小弟既劣作 ...
coolgary 發表於 9-2-2013 03:44 PM

師兄張相影得靚!
氣氛超好:71:
其實你咁講真係冇嘢好講,而家又唔係貨不對版!你量產做唔做到比HT好?而且始終係玩具!得 ...
BigOil 發表於 9-2-2013 11:58 AM

Sorry Ching , 係我過左火 , 但我接受能力一向好高, 今年唯一只係對JOKER 2.0 可動眼那頭雕表示嚴重不滿
不過 ...
LeO涼介 發表於 9-2-2013 01:10 PM

唉 Ching , 可動眼真係好方呀
回復  iwillneverlose

同意, 一講下的個人意見,的人就會講玩具唻ja,咁高要求做咩呀。。。

玩 ...
E神 發表於 9-2-2013 01:29 PM

:handshake: HT 做到嫁
Sorry Ching , 係我過左火 , 但我接受能力一向好高, 今年唯一只係對JOKER 2.0 可動眼那頭雕表示嚴重不 ...
BiGKY 發表於 9-2-2013 04:55 PM

又唔洗同我say sorry! 你又冇話我d乜!可能你太愛HT先咁著緊表達極高要求ge不滿!其實ching你下次見版已不達你要求可以响HT提出意見,免得大貨已出冇得改!
頭像被屏蔽
不過 ...
LeO涼介 發表於 9-2-2013 01:10 PM

算吧la 果班友:45: