Toysdaily 玩具日報

查看: 40278|回復: 94

[其他] 有冇人覺得JOKER 2.0

不喜歡的沒辦法,只係個人感覺
-------------------------------------------------------------------------------other joker

------------------------------------------------------------------------------joker 2.0

1.好似沒有殺氣.
2.塊面勁"方"
3.隻眼太大4.衣然吾用直髮

基本上出得好差, 只是實話實說..

不喜歡的沒辦法,只係個人感覺

幾時先會有隻正既1/6JOKER呀:26:

----------------------------------------------------
剛剛看看原來內地, 外國的兄弟都有這說法

原價抵玩,不過都係唔似希夫烈特:67:
原價抵玩,不過都係唔似希夫烈特
rivaltat 發表於 8-2-2013 11:21 PM

終於有一位巴打認同, anyway 價錢OK
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實一係出得唔似
尤其擁有Dx01或Eb更覺得佢唔好
但如果之前未曾擁有過Joker既話
呢隻算係唔錯既選擇
起 ...
iwillneverlose 發表於 9-2-2013 12:10 AM

ching可否轉載你所講果d神人自家joker頭雕,而你覺得滿意!(認真的)
其實我同樓上各位感覺一樣, 個人覺得1/4 EB JOKER 係最似(當然1/4同1/6其實唔應該咁比)

回復 7# BigOil
其實大貨個樣已經好過版,版個果可動眼頭係下闊上窄好怪,依家只係靚唔係似呢句係真嘅,
另外要植髮唔係咁易植得靚,你睇隻新BW個植髮頭好似帶假髮咁就知
回復 4# iwillneverlose
有無留一手真係唔知,不過今次隻DX11真係好唔似。
以前DX01都覺似,今次面部超闊!
笑面我是滿意的,不過起初當然是期待活動眼的多。
其實EB果隻都未係似爆,未及一些方間的神級咁像真,
但個樣都真係靚仔得多,有個瓜子面,上色也沒咁過火(HT個口畫得太大了吧)
我係因為DX01而開始玩12寸,到現在的12寸基本上都全是HT,眼見品質不斷下滑,
真的會有點失望。希望能見到HT重拾返以前果團火,聴見一些不同批評能作改善吧!
ps:Dx11用左笑面頭Display而已,活動眼已封印。
:67:其實我覺得係個表情完全捉錯曬
其實一係出得唔似
尤其擁有Dx01或Eb更覺得佢唔好
但如果之前未曾擁有過Joker既話
呢隻算係唔錯既選擇
起 ...
iwillneverlose 發表於 9-2-2013 12:10 AM

EB 真係正到...

成CHING 貴言.HT快D 出3.0 , 需而未見過HT 有3.0
ching可否轉載你所講果d神人自家joker頭雕,而你覺得滿意!(認真的)
BigOil 發表於 9-2-2013 12:25 AM

真係有架, 仲係1比6
回復  iwillneverlose
有無留一手真係唔知,不過今次隻DX11真係好唔似。
以前DX01都覺似,今次面部超闊! ...
akiaki 發表於 9-2-2013 12:56 AM

以為只有自己喜歡瓜子面,原來真係有人覺得佢似面包
補一張圖:

我吾熟主角真人係點樣, 但係一睇感覺有殺氣, 吾面包,
只可惜全屋都係1/6 , 冇理由入隻1/4