Toysdaily 玩具日報

查看: 46703|回復: 100

[玩具攝影] 變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波~ 登場!!!

2013年1月變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波終於登場~:$  其實小弟一向好少玩變形金剛, 家中亦只有一隻文哥, 但不知為何呢隻狂派嘅音波會令小弟印象十分深刻.......可能係因為覺得佢可以變成錄音機關係, 而且錄音帶仲可以變出好多款型態嘅角式......正~:71: 雖然今次隻音波一如所料沒有什麼合金成份, 但玩起嚟亦覺十分開心及感動呢.....:)

BOXART封面及封底設計~

附送徽章~

說明書及資料卡~

盒內註體及配件~

主體前後模樣~

近鏡特寫~

可使用背部之雷射鎗~

手部仲可以轉換武器~

仲可以使用"麥加登鎗"~

按下開關鈕~

打開錄音帶卡槽~

錄音帶出場~

錄音帶變成音波鳥.....start~

頭部有武器使用~

最佳拍檔~

開始變形~

MP-13 SOUNDWAVE音波~

d 隻真係幾正, 搞到想買反之前隻 mp 11 星星叫 ... :67:
sofa .... good photo. thanks
but price is .....
同嘜加登排排企整張相就正
:71:        Thanks for your sharing and detailed report!         :64:
Good toy,
記得錄音帶仲有隻狼,打樁機同唔知咩
多d帶會正d
我都鍾意音波
好想入手
不易買到
ray文,你這個是什麼版? 我也買了(1早訂了),但沒有你那個徽章
頭像被屏蔽
毒物...害得要高追!
請問Ching徽章版好是要貴d嗎?
d 隻真係幾正, 搞到想買反之前隻 mp 11 星星叫 ...
Vince 發表於 28-1-2013 11:49 AM

冇錯呀, 連唔多玩老變嘅我都入就知啦........:DD
有冇人知出左大貨未?
sofa .... good photo. thanks
but price is .....
同嘜加登排排企整張相就正
nela 發表於 28-1-2013 11:51 AM

冇計, 如果冇訂宜家一定捱貴貨.......:help:
可惜我得文哥冇麥加登呀......:unhappy:
Thanks for your sharing and detailed report!
大丈夫 發表於 28-1-2013 11:58 AM

好野梗同大家分享呢........:)
Good toy,
記得錄音帶仲有隻狼,打樁機同唔知咩
whoip 發表於 28-1-2013 12:07 PM

係呀, 我都有d印象呢.......之後出埋可以一次過入埋落音波入面添呀.......(可以入3盒帶):$
多d帶會正d
我都鍾意音波
分手勿語仔 發表於 28-1-2013 12:13 PM

冇錯呀, 說明書話可以入3盒帶架........:71: