Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波~ 登場!!!

好正呀文兄
jimchan829 發表於 28-1-2013 04:22 PM

謝會長十卜........:)
不過冇你玩果d咁勁呀......:DD
希望美版會出
玩具人傀儡 發表於 28-1-2013 04:48 PM

我都希望呀, 可能仲有d特別版添~:shiny:
太正了, 舊時都覺得音波好正, 依家仲正!!
4mm 發表於 28-1-2013 05:47 PM

所以連我冇玩開老變都忍唔住呢......:DD
所以連我冇玩開老變都忍唔住呢......
ray文 發表於 28-1-2013 05:52 PM

自從在玩具城見過mp-10, 便開始留意老變的産品了.
當時好想買MP-10, 但一看價錢便嚇親了.
我都有入呀~~ 徽章好似是自 MP09 開始買行貨連埋的~ 我訂頑仔個D係日版, 所以沒有 (徽章可有可無吧)

借問聲 ray文兄: 你的卡式帶有沒有問題嗎? 我的是有少少彎了, 在卡式帶的狀態時, 會發現鷹翼不能完全的陷入去的....
令人懷念~~~~~~~~~:shy:
我覺得盒"卡食帶"最正...連武器都唔駛額外加...超正 :D
看清楚,電芯外露、丶、舊版仲可有嘢蓋住:ice:
2013年1月變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波終於登場~  其實小弟一向好少玩變形金剛, 家中亦只有一隻文哥, 但不 ...
ray文 發表於 28-1-2013 11:32 AM

文兄又多一隻老變了:shiny:
自從在玩具城見過mp-10, 便開始留意老變的産品了.
當時好想買MP-10, 但一看價錢便嚇親了.
4mm 發表於 28-1-2013 06:01 PM

係呀, 我都好想買返MP10呀.........:$
我都有入呀~~ 徽章好似是自 MP09 開始買行貨連埋的~ 我訂頑仔個D係日版, 所以沒有 (徽章可有可無吧)

借問 ...
superhin 發表於 28-1-2013 06:07 PM

我又唔覺有咩問題wor.......好似都OK~:)
令人懷念~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 28-1-2013 06:09 PM

呢隻真係好經典, 好令人印象深刻呀......:$
我覺得盒"卡食帶"最正...連武器都唔駛額外加...超正
36韜 發表於 28-1-2013 09:54 PM

係呀, 好似好多變化好多野玩.......:71:
看清楚,電芯外露、丶、舊版仲可有嘢蓋住
nela 發表於 28-1-2013 10:06 PM

冇錯呢, 呢個都有聽其他ching講過......可能為咗外型問題啦....:(
文兄又多一隻老變了
iamfinethankuuu 發表於 28-1-2013 11:08 PM

我都係得文哥同佢兩隻咁大把咋.........:34: