Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波~ 登場!!!

唔知會唔會出六變呢?
唔知會唔會出六變呢?
hobbyholic 發表於 31-1-2013 08:42 AM

如果出都唔錯呀.........之前隻電鍍特別版都幾靚咁.....:78:
回復 66# Usteakum

鋼鎖有美版的,仲有皇冠係日版無的
回復  Usteakum

鋼鎖有美版的,仲有皇冠係日版無的
pastng 發表於 31-1-2013 10:25 AM

唔該師兄!!
唔知邊度搵到呢??唔太貴想入...咁佢會成為我第三隻TF喇.....(又入多一條LINE):DD
唔該師兄!!
唔知邊度搵到呢??唔太貴想入...咁佢會成為我第三隻TF喇.....(又入多一條LINE)
Usteakum 發表於 31-1-2013 10:29 AM

你好彩喇有pastng兄解答.......:DD
勁呀, 我得兩隻老變咋........:unhappy:
你好彩喇有pastng兄解答.......
勁呀, 我得兩隻老變咋........
ray文 發表於 31-1-2013 10:33 AM

我其實唔急入...入左有排都開唔到....可能是3月先有機開..不過鋼鎖絕對係我當年最愛既角色之一(佢太強喇)....
依家最想開係菜....同埋期待12"初號機&12"TIGER
我其實唔急入...入左有排都開唔到....可能是3月先有機開..不過鋼鎖絕對係我當年最愛既角色之一(佢太強喇 ...
Usteakum 發表於 31-1-2013 10:51 AM

usteakum兄真係好多野玩呀.............羨慕ing~:D

回復 79# Usteakum

因為時間久遠,要碰下運氣至見到 la,之前大約五至七魚,有時見 yahoo 有人放,希望幫到你

ps: 鋼鎖堅正
usteakum兄真係好多野玩呀.............羨慕ing~
ray文 發表於 31-1-2013 11:04 AM

講笑咩...你的展覽屋我是見識過的拉....:p
我羨慕你就真呀~!:71:
回復  Usteakum

因為時間久遠,要碰下運氣至見到 la,之前大約五至七魚,有時見 yahoo 有人放,希望幫到 ...
pastng 發表於 31-1-2013 11:10 AM

7魚.....!!???(發光MODE中):shiny:

必入~!!!!!多謝PASTNG兄!!!!

PS...好齊腳!!!正!!!
講笑咩...你的展覽屋我是見識過的拉....
我羨慕你就真呀~!
Usteakum 發表於 31-1-2013 11:13 AM

:Q...........我的只是蝸居仔呢.......同你地冇得比呀....:shy:
...........我的只是蝸居仔呢.......同你地冇得比呀....
ray文 發表於 31-1-2013 11:16 AM

"你地"不包括我呀~這裡有不少師兄真係堅有本錢......我呢還是為生活空間在抗爭中的小角色而已
要DISPLAY玩具的空間有限中的有限...只因當初裝修設計時還未入坑...家中一件玩具都沒有......
"你地"不包括我呀~這裡有不少師兄真係堅有本錢......我呢還是為生活空間在抗爭中的小角色而已
要DISPL ...
Usteakum 發表於 31-1-2013 11:20 AM

唔緊要, 只要有心就咩地方都有可能做到.......:$
或者又可以裝修一吓呢.......:he:
唔緊要, 只要有心就咩地方都有可能做到.......
或者又可以裝修一吓呢.......
ray文 發表於 31-1-2013 11:23 AM

裝完2年都無.......亂搞的話我會被老虎處決的.....:(
裝完2年都無.......亂搞的話我會被老虎處決的.....
Usteakum 發表於 31-1-2013 11:33 AM

:DD.............同我差不多裝修呢.......:he: