Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 變形金剛MP-13 SOUNDWAVE音波~ 登場!!!

ray文,你這個是什麼版? 我也買了(1早訂了),但沒有你那個徽章
AJ 發表於 28-1-2013 12:20 PM

我也沒有徵章。

BTW,謝謝樓主的靚圖分享。
睇完,我立即拎自己果隻出o黎玩多次~~~:71:
Cool and support you here again! :71:
Ray文又有新玩具:handshake:
仲要咁快手出正post:$
我都想玩咁多範:D
我也沒有徵章。

BTW,謝謝樓主的靚圖分享。
睇完,我立即拎自己果隻出o黎玩多次~~~
Garycharm 發表於 28-1-2013 11:43 PM

不用客氣呢.......希望GARY兄都可以玩得開心啦........:78:
Cool and support you here again!
Douglas.M.Saint 發表於 28-1-2013 11:45 PM

再次見到德哥, THX 十卜again~:)
Ray文又有新玩具
仲要咁快手出正post
我都想玩咁多範
timothy276217 發表於 28-1-2013 11:52 PM

係呀TIM兄, 真係突然好有衝動想入呢隻音波, 所以又唔覺意入埋囉....:p
其實聽聞你都唔少範野wor......真係好想快d見到你新居收藏呀~:$
我都係得文哥同佢兩隻咁大把咋.........
ray文 發表於 28-1-2013 11:35 PM

小弟暫時只有文哥(MP-01初版)與麥Sir,

今次音波價錢太"進取積極",所以都係得個"恨"字
恭喜Ray文兄新入坑:he: 我就同你相反出左坑:x
琴日去熟铺睇, 入门一见,哗,正好大盒:@. 问老细攞黎睇, 一上手我差D成盒跌左落地, 点解会咁轻:ice:. 即刻放低走人.....都系返去玩返我只MP04同09算啦:(  
当初见到佢出,好靓又有咁多饼带出好高兴, 本来放弃左MP条line的我又有翻兴趣, E家只能够讲希望越大失望越大
係呀TIM兄, 真係突然好有衝動想入呢隻音波, 所以又唔覺意入埋囉....
其實聽聞你都唔少範野wor...... ...
ray文 發表於 28-1-2013 11:58 PM

比起你真係濕濕碎啦:he:
買咗兩個IKEA櫃,不過應該都只係夠擺一部份野:60:
點都好,新年後先有得睇:p
呢隻音波係幾正呀:shiny:
老變..你都中埋...係咪諗住高追埋之前個d:he:
小弟暫時只有文哥(MP-01初版)與麥Sir,

今次音波價錢太"進取積極",所以都係得個"恨"字
莫探員 發表於 29-1-2013 12:35 AM

:DD, 咁你都多我一隻麥sir呀.......係宜家先平頭(計埋音波):he:
恭喜Ray文兄新入坑 我就同你相反出左坑
琴日去熟铺睇, 入门一见,哗,正好大 ...
wingsiu 發表於 29-1-2013 01:12 AM

其實我都唔算入坑嘅........因為我從來就得隻mp01文哥.......係因為幾鍾意音波先會入佢.....應該唔會再入喇.....除非有d好鍾意嘅角色先再考慮~:(
比起你真係濕濕碎啦
買咗兩個IKEA櫃,不過應該都只係夠擺一部份野
點都好,新年後先有得 ...
timothy276217 發表於 29-1-2013 01:13 AM

超期待呀........:D
呢隻音波係幾正呀
老變..你都中埋...係咪諗住高追埋之前個d
D@ZAce 發表於 29-1-2013 09:25 AM

唔會喇.........:DD係因為對佢有d情意結啫..........除非再有d好鍾意嘅角色啦.....:p
我訂左~ 仲未有得攞:(