Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

今期 Face有講隻EB MJ,其中有句話會另外出鞋來賣(雜誌咁寫,可信性有幾多自己諗)
ZARD 發表於 4-2-2013 09:12 PM

哈!唔信啦!
岩岩追睇返各位既留言。因為星期六八點半去排隊都已經冇位,太灰,結果冇遠睇,以為同JORDAN絕緣,再睇番今日既POST,似乎有一線生機。

我本身冇JOIN到一開始既計劃,以為冇份,但係見到有師兄認真係守君子協定,燃起左希望。上星期開售不在港,我都係半途出門排隊,排左30/1同1/2,第一次唔識野抽二唔中,第二次抽一又差一個位,結果飲恨。

第三次以為星期六最後一撃,點知排隊黨空群而出,想排都冇得排,真係眼淚在心裡流。

唔知道會唔會有師兄有多一隻出讓?我唔介意排在有申請報名的師兄之後,就算冇都唔緊要,只係有熱身服既魅力實在太大。

我唔係飲Jordan既奶大,錯過左黃金時代,只係以傳奇黎得知佢,童年時代都隱約受佢影響,大個中意打波都買過佢唔少產品,難得今次enterbay有野中,希望有師兄可一圓小弟心願。謝謝。
回復  adqaad

好似好多sadbody呀。。。。
會否有大半玩家都要換貨呢。。。。
E神 發表於 4-2-2013 09:01 PM

條頸有咖哩雞, 唔知有冇得換呢
回復 2462# y190284

其實等3月個23 version仲好, 起碼唔洗捱炒價, 唔會益炒家, 不過都希望你搵到c兄幫手, good luck :71:
條頸有咖哩雞, 唔知有冇得換呢
yuenleung 發表於 4-2-2013 10:38 PM

我諗應該難d , 我o個隻Jordan 右腳都有一個幾明顯既水口位,不過始終係玩具, 都接受到既~~
回復 2456# iamfinethankuuu

但是45有熱身服, 很吸引:69: 人人有得玩咪好, 做咩攪限定呢
回復 2464# Jovey

有道理:42:  不過小弟都係一個限定迷……之前玩開GUNDAM基本上都係入手限定:80:  而其他版本應該冇訓練衫跟……
各位師兄我想請問我隻MJ地台花左,係咪睇張單的指定日期去换定係計取貨7日內換㗎? 第一次買乜都唔識,謝謝!
冇得即場  check o者, 事後有冇得換 ?
回復 2463# yuenleung

其實真個位真的勁貼,
真的好難避免。。。
好多師兄一開盒就有呢個問題。。。
之前買Kobe同會員聖誕禮物都有
7仔 發表於 4-2-2013 06:42 PM

7師兄, 我記得係動漫節買高比同另一產品, 或一次買總共4K價格GE產品先好似有(有錯請指正)

因為小弟係動漫購入高比同係MEMBER都無收過 (或者自己笨了無留意有得去囉,只係動漫買高比送多對灰色ADIDAS KOBE)
回復 2465# Jovey

回復 2470# E神

都諗住去試下, 問左先
回復 2341# ChrisLamXYZ
格啦底位~ body 軟膠外皮爆開
回復  y190284

其實等3月個23 version仲好, 起碼唔洗捱炒價, 唔會益炒家, 不過都希望你搵到c兄幫手, go ...
Jovey 發表於 4-2-2013 10:54 PM

之前話打後4個Series都會先限量再量主產, 唔知係咪仲未抽多4次:72:
回復 2474# yuenleung

其實冇咩好估, 等18號Enterbay開門先再問:36: