Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

最緊要和諧^^'
希望未中既師兄耐心等候
預備定唔中既籌(同I'd)
等中咗而熱心,守信既師兄嚴選完再 ...
terence4788 發表於 4-2-2013 07:51 PM

其實第三日我都想搵師兄你一齊排share,不過唔見左個post先至唔搵,下次有機會
再認識, 呢次我都覺得排左4日抽唔中都冇所謂,可以同前前後後吹下水,最攪笑
有一次後面個大6c9,吹吹下水話得閒去中山玩時候搵佢,介紹佢個女俾我識,
當場O 0左 嘴...心諗就係多得你地班大6C9 唔少,攪到我頭2日拎唔到籌...
其實第三日我都想搵師兄你一齊排share,不過唔見左個post先至唔搵,下次有機會
再認識, 呢次我都覺得排左 ...
mwhy 發表於 4-2-2013 08:05 PM

介紹佢個女俾Ching識   :DD 佢有無比相 Ching 睇下 :DD
因第一次買eb野,請問佢話維修係咪即係要入廠整,咁咪要等好耐囉
介紹佢個女俾Ching識    佢有無比相 Ching 睇下
kkkso04010 發表於 4-2-2013 08:09 PM

講真,當時排隊排到呆左冇諗呢D野,蠢左,早知睇左版先:53:
其實想問下張單有無跟編號保養?
回復 2402# 7仔

我要內地工作....所以靜係可以排一日ja........如果師兄覺得我排得少就唯有比第二位師兄啦.......我都係搏一搏最後機會ja.....
因第一次買eb野,請問佢話維修係咪即係要入廠整,咁咪要等好耐囉
adqaad 發表於 4-2-2013 08:10 PM

師兄中sad?
其實呢到好多人想原價搵大大買....但應該沒有太多人有多一隻....宜家個價回左....如果三千蚊左右,不如考慮下一入...
其實呢到好多人想原價搵大大買....但應該沒有太多人有多一隻....宜家個價回左....如果三千蚊左右,不如考慮下 ...
宇宙之王者 發表於 4-2-2013 08:37 PM

3000左右?可以考慮
剛剛到大陸做野1個月, 今天才回來, MISS咗呀, 無得排, 買唔到, 天呀!:30:
剛剛到大陸做野1個月, 今天才回來, MISS咗呀, 無得排, 買唔到, 天呀!
desyiu 發表於 4-2-2013 08:46 PM

等23啦!希望快d有消息
回復 2452# iamfinethankuuu

右邊加拿大有條深坑,右腳較位過實,左手比較軟
回復 2457# adqaad

好似好多sadbody呀。。。。
會否有大半玩家都要換貨呢。。。。
真心覺得好幸運,最後一天,得一次機會,最後中左,嗰一刻既心情真係到而家都仍然激動中,因為小弟既抽獎運極差(2抽1都係唔中嗰一方......),能夠有幸成為2500其中之一位,實在太好啦
今期 Face有講隻EB MJ,其中有句話會另外出鞋來賣(雜誌咁寫,可信性有幾多自己諗)