Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

香港人,有情有義! 繼續努力,各位師兄!
我個隻都有問題, 一拎出黎, 左右手都比件衫既印膠癡住, 攪到有一點白色, 隻左腳波羅殼JOINT 上面個PART 明顯唔同色...
已同Panr1sti交收了:35::77:
已同Panr1sti交收了
7仔 發表於 5-2-2013 08:40 AM

多謝7仔師兄:35:
等我呢幾日搵機會開箱, set位供奉波神:shiny:
回復 2494# Paner1sti

等你呀:36::52:
多謝7仔師兄
等我呢幾日搵機會開箱, set位供奉波神
Paner1sti 發表於 5-2-2013 09:12 AM

恭喜大大!波神入屋、金銀滿屋:52:

回復 2486# new2078

咁你真係排咗幾日,應該多謝你老婆同你自己的付出!見你老婆仲緊張過你,應該係驚你俾人呃^^琴晚講清楚d就唔洗你們去錯地點,唔好意思

其實我都算係炒家,收多你十二蚊同賺套熱身服:DD<當我付出6日的報酬……哈哈

因為始終之前我無承諾同參與哩個行動,所以我的做法與大家唔同;請勿模仿同見諒!:64:
回復 2492# maxy2k

我隻右失頭屈膝的話,裡面都係兩隻色><左面就唔太明顯

主要出問題係body上色到
講真買係為左佢既頭,我覺得 enterbay D 黑人膚色靚D,body 各樣係要繼續改善。
[quote]我可以同你講頭兩日我同ckc882000兄都係排二百左右~第一日六點半到左見冇乜人
再去食埋m記返去都係二百號 ...

其實第一日我真係無咩印象,因為亂左少少,之後我後個兩日都係十點派籌, 如果第一日中的人自以為事,叫人睇單,同人講十一點派,唔小心去左食個早餐遲左,累的是後面人,同當事人無直接關係,之後又POST D相話自己中左有幾威,笑鳥!如果今夜要去夜校考試,突然黑雨取消,睇單! 照去! 笑死鳥! 唔識執生....就當自己係龍珠裡的肥布歐,天真,可愛!
:34::66::)
見咁多大大話有問題,咁EB有咩準則同人換?小問題唔換咁&#25886;到去咪大鑊! 而且可能有D真係自己玩的花痕...咁...唔識...EB 解汏吧!
最後一日要零晨出門,佢&#38297;我唔好咁白痴!我就同佢講你理得我!!
之後佢真係唔理我
廁所仔 ...
new2078 發表於 4-2-2013 01:17 PM

男人的事情,女人怎會懂:67:
男人的事情,女人怎會懂
任俠 發表於 5-2-2013 10:52 AM

但總會管:31:

回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
你個張單印錯,英文版先&#21873;,所以應該有不少人中招,所以睇單之餘都要TD上網收下風,我都係係到聽先知....睇單參考下,可以,勿太認真....佢地唔係神仙,都會應當時情況作修改,如果之後跟單又話十一點先有籌,&#38297;的人更多! (因為個個同齊都想D早走),不過"睇單人"堅持十一點先派又另計!:52:
但總會管
7仔 發表於 5-2-2013 10:54 AM

佢都係出於關心姐