Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

如果真係可以另外出成set air jordan ~
enterbay 真係會多左好多hk kicks 的波鞋fans
我呢d 由中學打波都買jordan 的人!! 買硬!!!
[quote]呵呵冇排過
ckc882000 發表於 4-2-2013 04:27 PM
咁咪無話錯你囉! 我都話頭一日唔肯定....之後個 ...
宇宙之王者 發表於 4-2-2013 04:48 PM

我可以同你講頭兩日我同ckc882000兄都係排二百左右~第一日六點半到左見冇乜人
再去食埋m記返去都係二百號左右~重睇住d人入街市同後欄.....好老實第一日已拎到單張既時後我以為頭兩日最高%中.......點知原來之後個星期五同六先係最高.......因為我係睇單張係寫1000/300隻~點知到果日先知係800/300隻~好老實你拎左單張自然信左單張先姐.....同有冇排有乜關系?我可以同你講ckc882000係第二日中......我排到第四日先中.......最後一日再中.......最尾果日我都係問n小姐先知係10點派......因為我睇單張寫明係11點派......如果我唔信單張時間我拎份野黎做乜?有時講野唔好講到淨係你先知好......起碼人地真係有排隊同有去........
我可以同你講頭兩日我同ckc882000兄都係排二百左右~第一日六點半到左見冇乜人
再去食埋m記返去都係二百號 ...
lcm44bb 發表於 4-2-2013 11:53 PM

算啦,在下之前只係同個td 網友吹水,係有d人要認叻,要插人,到吾夠人講,又話人地嘈交,完全吾明d人想點,又要威又要戴頭鎧:34:
而家咪好lol去左阿魯阿圖玩潛水:52:
各位師兄我想請問我隻MJ地台花左,係咪睇張單的指定日期去换定係計取貨7日內換㗎? 第一次買乜都 ...
pastng 發表於 4-2-2013 11:03 PM

配件有任何問題都可換,應該張單指定佢寫日期.

回復 2473# SNAKE.7

Body真係弱項,我隻個頭貼住頸位;所以有脫色……即係有大大講的咖哩雞

條腰有d位都郁得好奇怪,地台木面位又有一片好似膠水的跡痕

最無事應該得個頭:DD但郁幾郁個頭好易甩出來
回復  SNAKE.7

Body真係弱項,我隻個頭貼住頸位;所以有脫色……即係有大大講的咖哩雞

條腰有d ...
ChrisLamXYZ 發表於 5-2-2013 12:40 AM

幾個朋友的地台都有膠田痕or 明顯花痕,,,
qc仍有問題,,,,
回復 2444# terence4788

請問閒聊區係邊呢:35:
回復 2480# ChrisLamXYZ

條頸真係弱,個頭一貼頸, 就會造成咖哩雞
各係師兄好小弟喺fb開咗個群組叫
Old cake league歡迎參觀下吖
另外Td既網友閒聊版都開咗嗰組隊打籃球小頁
歡迎咁多位師兄指教
頭像被屏蔽
7仔可以幫我除名:34: