Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

回復 2403# 7仔

其實係到bro 唔中既唔只4個 不過我地有d覺得經濟及價錢接受到先已經高追佐 小弟都出去追佐隻反正新年當比多千鬆d做利是
機會留比有需要既人好
回復  7仔

其實係到bro 唔中既唔只4個 不過我地有d覺得經濟及價錢接受到先已經高追佐 小弟都出去追 ...
sgsky 發表於 4-2-2013 04:51 PM

邊個我都知道∼講真如果真係好想得到的,一定會好努力追post~
當然最好就係大部份人都中:D
#1有出post支持的,一定係首選,亦希望抽中的師兄可以幫下手:64:
[quote]最緊要和諧
7仔 發表於 4-2-2013 04:50 PM
明白晒!睇唔過先話佢幾句...

條友再嘈我唔覆啦~ 自己唔知大大聲!  由佢!
去左3日,第三日籌都拿唔到,前面勁插隊....xyz
去左3日,第三日籌都拿唔到,前面勁插隊....xyz
babycar 發表於 4-2-2013 05:03 PM

有排隊黨就無法:31:
師兄好晏到?
我見拍賣果度個價回佐少少, 其實有心買既師兄可以再等等.
我都好明白排隊的確唔係個個都頂得順, 可能我經過DX12 同動漫Mark7 既洗禮已經冇咩感覺, 但係你唔係辛辛苦苦 ...
Jovey 發表於 4-2-2013 04:37 PM

世上邊有不勞而獲的事:67:
[quote]我見拍賣果度個價回佐少少, 其實有心買既師兄可以再等等.
coltrane 發表於 4-2-2013 05:08 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
我覺得三千都有可能,但宜家未攞WARM UP SUIT的係自用的點就唔知,如是玩家咁網上呢二百幾隻一賣完可能就無人放到時可能仲貴....真係好難講.....
[quote]我見拍賣果度個價回佐少少, 其實有心買既師兄可以再等等.
coltrane 發表於 4-2-2013 05:08 PM [url ...
宇宙之王者 發表於 4-2-2013 05:13 PM

有2XX咁多:68:
唔係對號入座,不過睇到呢度有d忍唔住笑,
玩開12寸都知隻隻唔係平都過千,加上黎緊ironman3
23號mj,未計之前訂單,黎緊都唔知點萛,我唔係有錢,
但玩到要籌旗,講真個句不如唔好玩,我有d限量都想買,
如個價太貴我唯一方法上網睇片或動漫節睇實物萛,
玩玩具都係量力而為好,周圍借錢遲早俾朋友神憎鬼厭..
thx c兄,我已追左一隻,37red fish...
回復 2413# stunyap

邊有咁多目測, 師兄
其實果位師兄可能諗住中左先問財仔借姐, 大家吾好再話佢扮野啦~~~~:P
多口問佢....果個人係咪新ACC?
有排隊黨就無法
師兄好晏到?
7仔 發表於 4-2-2013 05:05 PM

諗住早過星期五30分鐘都ok,同埋入到D ZONE 頭都得掛,
仲同後面講,我地no.應該600幾
多口問佢....果個人係咪新ACC?
宇宙之王者 發表於 4-2-2013 05:24 PM

唔係新 A/C,詳見158頁 (2359-2363 留言)