Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

Ching 你要嚴選玩家,小心 (申利:已抽中1隻)
kkkso04010 發表於 4-2-2013 02:34 PM

chris兄都好醒!:71:
老實講我上次同Terence兄夾抽時我攞完籌都特登行過去見一見面!
一來以表誠意,二來見下對方,傾兩句,當然terence兄一睇就知係好人啦∼:52:
唔好意思呀.....我都唔中......有冇師兄好心放比我呀...............
skip2mylou 發表於 4-2-2013 03:59 PM

抽左幾多日?
到今日只有4位師兄出post,係抽唔中∼
岸居仔
new2078
lawrencepass
skip2mylou
睇都各位師兄能夠抽中真係好羨慕,無奈自己冇時間,唉.....
所有交收都係各師兄自負,一切安排與我冇關(希望大家明白,我只係提供一個平台,希望大家可以得到心頭好)希望各響應師兄自律,將心比己,如題目一樣「1人1波神」,切勿破壞互信
:64:
我想講如果真係1人1Jordan, 希望真係幫左未抽之前已經報左名既C兄先,因為有d人真係夠膽話自己排左好多日,但係d卡就比哂人,仲要多1,2日時間籌錢,真係完全錯哂!~想呃人都望下1#先啦~
哩個係比玩家有一個公平既平台, 唔係比炒家o係度搵食,,,,請炒家, 冇排隊既c兄 繞道!~
如有得罪~唔好意思~
[quote]下!你又知我無排?講真你有心排都唔差在一個半個鐘啦!關執唔勢生乜事姐?不過有人怕11點先派又未必 ...
宇宙之王者 發表於 4-2-2013 10:18 AM

呵呵冇排過:45:
我想講如果真係1人1Jordan, 希望真係幫左未抽之前已經報左名既C兄先,因為有d人真係夠膽話自己排左好多日,但 ...
Jovey 發表於 4-2-2013 04:20 PM

要籌錢真係好攪笑,唔通抽中左就同 bill 或 natalie講我遲幾日先再黎比錢.....唔好玩啦
我想講如果真係1人1Jordan, 希望真係幫左未抽之前已經報左名既C兄先,因為有d人真係夠膽話自己排左好多日,但 ...
Jovey 發表於 4-2-2013 04:20 PM

講得無錯,所以要嚴選∼
我都好明白排隊的確唔係個個都頂得順, 可能我經過DX12 同動漫Mark7 既洗禮已經冇咩感覺, 但係你唔係辛辛苦苦排隻Jordan番黎, 你係唔會珍惜, 同埋小小辛苦都唔肯付出, 相信哩d人對Jordan 既愛都好有限.....:74:
我都好明白排隊的確唔係個個都頂得順, 可能我經過DX12 同動漫Mark7 既洗禮已經冇咩感覺, 但係你唔係辛辛苦苦 ...
Jovey 發表於 4-2-2013 04:37 PM

我未試過咁排法:ice:

Double submit左.....

我排6日未中有卡相同id.......目測似抄家被filter走??....sad
[quote]呵呵冇排過
ckc882000 發表於 4-2-2013 04:27 PM
咁咪無話錯你囉! 我都話頭一日唔肯定....之後個D係十點派籌,你唔知,又要嘈....唉.... (你有WARM UP SUIT一定係唔係後個幾日排,你唔知十點唔怪你!但唔好話唔係! )
最緊要和諧:shy: