Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

回復 2339# SNAKE.7

想問body點爛法?
回復 2336# vincenano

1號張咭籌, 當日去不到, 好可惜, 最想要1號張籌:56:
其實做乜成日仲鬧 EB ??  仲乜話比佢地玩死 ??? 我覺得佢地今次做得唔錯 , 絕對係靠幸運 !!  你話佢用 "目測" , 就算有 --- 佢都係將"疑似" 排隊黨隔絕吧 ! "你話唔公平 ??" --- 模非真係先到先得 , 比哂 D 排隊黨掃哂 2500 隻你先安樂O羊 ??? "上網抽 ID 公平 ??" --- 你自問真心公平 ?? 你會只用你自己一個人 ID 抽 ???  你未又係搵哂有機會 幫到手O既 親朋戚友 , 都係鬥多人O者 !! E + 親身去排 , 親身去抽 仲唔叫公平 ??  起碼大部份中左O既師兄都真係 勞心勞力 去付出過丫 , 唔中真係叫唔好彩 LOR ~ 我諗冇人次次排隊買六合彩 , 唔中會怪 馬會點解要抽 46個字而唔係 10個字掛 , 唔好再咁葡萄 la ~  (( 利申 : 我之前排三次 , 昨日中了一 ))
[quote]想問問小弟隻MJ右手爭鬆鬆地,可以到EB搞搞嗎?*_*
homingwah2005 發表於 4-2-2013 12:50 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
  要睇有幾啦,我個隻都少少...
回復  Toruk_Makto:50:

我有1號卡ㄚ、師兄
vincenano 發表於 4-2-2013 02:00 AM

你唔储???
[quote]下!你又知我無排?講真你有心排都唔差在一個半個鐘啦!關執唔勢生乜事姐?不過有人怕11點先派又未必中所 ...
ckc882000 發表於 4-2-2013 01:17 AM
一聽知你無排,我排左三日,第一日唔記得,因為頭一日,之後個兩日,都係十點,你唔信就問下其他有排大大,當然你係C,D區就一定唔會十點,我講的係開始派,唔一定係你收到的時間,因為輪住去,呢D唔係我一個人UP就當係.... 你可以繼續睇單... 各大大可以評理...
回復 2327# Anfernee615

無白排一個早上,真係好!:61:

我好多日都白排,又被所謂的朋友問候係咪要哂兩隻:?最幣果陣我自己都無,都無咁問人啦:55:所以咁多日都係靠自己:*

不過最後都中咗:DD
[quote]其實做乜成日仲鬧 EB ??  仲乜話比佢地玩死 ??? 我覺得佢地今次做得唔錯 , 絕對係靠幸運 !!  你話佢用 "目測 ...
rapper2 發表於 4-2-2013 10:12 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6759925&ptid=200147][img]
同意! 呢個世界無一個十全十美方法,點都會比人閙, 當中取到平衡,已經好好,我見好多係FB 閙晒鬼爆粗的人,自問,你地識唔識邊個叫MICHAEL JORDAN? 佢攞左幾多隻指環?咁簡單你都可能唔識答!
有無師兄有多張3號卡??? 只差呢一張..........我有2號卡可換
今次真係幾滿意EB既安排∼∼繼續努力∼
Help 原來冇咗左膝護套,唔知可唔可補番?
頭像被屏蔽
我果隻面部有一點花左,左邊胸軟膠部份斷左
回復 2351# 廁所仔

咁大個都無咗?你係洛文,我諗佢地會信你;俾番個套:71:

保養期係18~23,不過缺件都係打電話或走去問&#21655;先<咁見到洛文,可能有優待:DD
回復 2343# rapper2
各人有各人睇法,我覺得EB今次方法都叫做得好,起馬令到抄家冇咁多貨,好D師兄中