Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

睇左幾版既post,唔係想嗌交,但講真eb呢次真係杜絕左啲南亞,你睇ht一開訂,啲南亞兵攪到啲玩家叫苦連天,而家呢啲天氣還好,夏天既時候點頂,仲有你要諗下而家比錢即刻有得玩(中左既話),ht幾時幾日出冇人知,就算出左如果你唔係首日,百分之九十你都要繼續等,真係望梅止渴咩,訂得就想第一時間玩啦,你話目測又話佢用咩標準,大家都係得個估字,企我後面個男仔仲要勁好禮貌添,咪一樣唔中,我仲要攞住個hottoys膠袋去添(因出門口老婆話可能會落雨,所以求其搵個膠袋入住),你可以話佢見到我拎個咁既袋黎踩場添,結果我都中左,好似我老友同我講,其實同買張六合彩一樣,等價交換,中唔中都平常心啦,真心鍾意咪只好食炒價,唔係咪等下次囉,唔使咁勞氣既
又係喎.... 起碼即時有得玩(如果中左...),訂HT,一定有,但唔知幾時  = =''
睇左幾版既post,唔係想嗌交,但講真eb呢次真係杜絕左啲南亞,你睇ht一開訂,啲南亞兵攪到&#21 ...
adqaad 發表於 4-2-2013 12:32 PM

而家比錢即刻有得玩 x 2 :52:
回復 2371# adqaad

平常心真係好重要, 當然係可以發洩, 但鬧完又如何? 見到 FB 果幾個人 3:45 後一開結果唔中就勁熱鬧, 日日如是, 咩 "目測", 真係得啖笑, 真係唔知點諗到呢 D 名.

我想要呀.................:help:
琴日太太知我抽唔中之後就冇嬲我:o
(為去排隊閙交)
我兩個朋友都中^^

撞彩@@
你朋友中唔中?
7仔 發表於 4-2-2013 02:12 AM
回復 2375# new2078

因為冇陪老婆所以鬧交?
回復 2359# ChrisLamXYZ

我是善良的洛文,haha!!
要打去問問
最後一日要零晨出門,佢閙我唔好咁白痴!我就同佢講你理得我!!
之後佢真係唔理我:unhappy:
廁所仔你排果日我排你後面個個人!!
佢地都中,皆大歡喜^^

撞彩@@
你朋友中唔中?
7仔 發表於 4-2-2013 02:12 AM
我2号攞完籌係旺角同某人偶老细吹水,佢識bill都要去抽一樣唔中,佢都同意今次做法,所謂目测都係大家諗多咗啦
最後一日要零晨出門,佢閙我唔好咁白痴!我就同佢講你理得我!!
之後佢真係唔理我
廁所仔 ...
new2078 發表於 4-2-2013 01:17 PM

師兄,兩公婆相處最緊要互讓互諒,我老婆都話我買玩具唔好又「左訂」,我通常都只係「哦…哦…哦…」嗰日佢聽到我去抽,只係講叫我小心啲,知道我等結果出,你有啲運仔既加油,知道我中左,仲問我夠唔夠錢係身,嗰日去拎jordan佢仲緊張過我,問eb妹,點解冇得check架,哦…原來之後可以去返門市維修………
好高興我上星期五能一擊即中,好多謝bill妹比我順利過關!但我請問一下bill兄妹,我係土佬網見到有位賣家,聲稱係EB特約經銷商,已出售加存貨共約有70隻jordan⋯難道他們有特權可以分到咁多貨?如果真係特約經銷商,點解又可以用炒價出售呢?
之後佢真係唔理我
廁所仔 ...
new2078 發表於 4-2-2013 01:17 PM

講真幾廿歲人老婆都有埋俾錢為隻膠公仔不眠不休都真係幾....架. 為咗咁同家人嘈, 值唔值?
回復 2374# jalenrose_1

Ching,佢地真係勞到爆,不但一邊日日插,一邊日日排。而且見有其他Ching讚下EB,就插到人地上天花板,連比人發表下意見都唔得。