Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

回復 2343# rapper2
各人有各人睇法,我覺得EB今次方法都叫做得好,起馬令到抄家冇咁多貨,好D師兄中
除頭兩日,之後好似有得CHECK件,缺件唔知佢會點攪....
回復 2354# ChrisLamXYZ

去接大佬開盒時(只check面相),興奮得滯、掛住同bill妹 同職員吹水haha!!
回復 2358# 廁所仔

O……我羅時緊張盒排咗咁奈仲要抽的佐敦,所以見OK拎完就走……不過睇時都係睇一陣,幸好唔算大問題^^

希望唔會見你似洛文,當你古古惑惑;羅多個套:DD祝你補領番:71:
回復 2196# ChrisLamXYZ

係咪真架師兄??
  你可以check番我id
係咪除左熱身服, 紙袋鞋盒invoice都會比我?
thx!!!!!!!!
回復 2360# lawrencepass

因為熱身服要憑單羅,所以張單唔俾得你;但真係有問題就拎俾我去換,保養期18/2~23/2;所以哩個時間前check清楚,因近我屋企好方便!

仲想問你排咗幾多日?我都想要D卡:DD如保留到下面的句語就最好,後面的ID對完就即場用原子筆畫花;係呀!仲要睇張卡係咪同你的ID一樣,OK嗎?
回復 2361# ChrisLamXYZ
2日ja....
卡我都想要喎, no ok ?
兩條大金魚賣比我ok?

回復 2362# lawrencepass

我係你3倍……日數:60:

21條紅魚,OK?

但卡都要俾我對下係咪一樣ID,OK嗎?
回復 2363# ChrisLamXYZ
卡我就比唔到你啦, 因為已比朋友
如果師兄你唔信我我都真係冇野講
21條魚...我...要....比1,2日時間我籌錢
出場服我都覺幾緊要的
遲0的會出白色出場服  香港限定500隻  
海外亦有售  不過唔知有幾隻  同埋澳門 ...
任俠 發表於 3-2-2013 10:27 PM

唉!愈玩愈灰,想玩死我地li d aj fans
回復 2340# hidyhi

Mail左你
回復 2348# 宇宙之王者

講得好 :71:, 見到果 D 膠人, 真係想燒膠佢
回復 2364# lawrencepass

吓!琴日抽唔係袋定現金,要籌錢?仲有你D答案一時一樣,D卡又話自己要;之後又話俾咗朋友……都係算啦!

唔好意思
回復 2368# ChrisLamXYZ

ok , 都多謝你一番好意啦, thx u bro
頭像被屏蔽