Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

頭像被屏蔽
回復 2302# communistic
ok 啦,
比佢玩過一次,你咪自己決定下次重比吾比佢玩囉
願者上釣姐,我一次就夠,無下次喇

每件事都兩面既。
佢咁玩,佢都要有心理準備會無左班生客。
如果佢覺得熟客可以養佢一世,佢咁做又無妨既~~~
有無師兄幫到手!排咗幾日都抽唔到。感激萬分!
回復 2276# Toruk_Makto

髮差易差

無錯:71:
頭像被屏蔽
回復 2315# communistic

哈哈,take it esay 啦~~~
我叫做參與下 figure 盛事姐
大家排得咁過引,吾排過又感受吾到,撘吾到爹~~~XD

抽到就玩先,抽吾到就慳2差野過年
無咩所謂~~~~~
[quote]咪玩la,張宣傳單張今日打十一點架
ckc882000 發表於 3-2-2013 05:18 PM
你無排,難怪唔知....單張中文版都打錯數量同抽的籌,你又信? 執生啦~盡信書不如無書!
回復 2185# ckc882000

你無排,難怪唔知....單張中文版都打錯數量同抽的籌,你又信? 執生啦~盡信書不如無書!
回復 2292# samuel2

可能海外版有哩~~~ 白色 #45 + 白色出埸Suit~
講真覺啱玩咪繼續,唔啱就唔玩,公平遊戲!
回復 2294# 任俠

我決定左~~ 佢出乜 Jordan~~ 我追乜~~ 其他嚴選~
回復 2316# gulu7

讚同, 抱平常心, 參與過, 起碼都叫試過
回復  jerrytang617

師兄我3日唔中加同太太閙交!可以給我嗎?1
new2078 發表於 3-2-2013 06:15 PM

師兄你係咪中間幫問路外國人帶路哥位?
回復 2305# 任俠

對,其實佢大大聲話全球限量 2500 隻,
其實係未應該係盒同地台印埋號碼?,,,,,:38:

無言~~~~:78:
我都好想要!另外有無大大有多籌...我唔齊....THX:64: