Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

但無出場服,TMT,高追都無計啦!
t-joe 發表於 3-2-2013 09:57 PM

出場服我都覺幾緊要的
遲0的會出白色出場服  香港限定500隻  
海外亦有售  不過唔知有幾隻  同埋澳門我相信唔會有
詳情可看2280帖
如果隻隻都咁搞咁難買, 只好講句同EB既MJ無緣. 俾錢仲要俾人玩, 冇咁多gas晒.
如果隻隻都咁搞咁難買, 只好講句同EB既MJ無緣. 俾錢仲要俾人玩, 冇咁多gas晒.
gumfx 發表於 3-2-2013 10:30 PM

第一隻0甘難買
起碼第二隻都做返易少少俾人買丫
點知又係得500隻
我真的累了:26:
雖然我未見過大家又吾係好熟。。
但我都想join 埋一份。。。:35:
第一隻0甘難買
點知又係得500隻
我真的累了
任俠 發表於 3-2-2013 10:36 PM

入一隻有AJXI 既我已經夠, 就算要抽, 如果好似波鞋咁set幾日俾人去登記, 我都覺得OK, 有就有冇就算, 但如果分幾日每日排幾粒鐘仲要即日抽, 隻隻都要咁先買到, 我真係覺好折墮, 連同屋企都講都講唔出口, 有時間都唔係咁樣用, 當然有d人可能好enjoy咁樣去得到心頭好. 以前d人成日笑既個小朋友通宵幾日去會展排隊買漫畫武器, 其實冇分別, 我唔想有一日做埋類似on居事仲俾電視影到.

如果之後既普通版咁先買到, 我就開始唔覺得E記不如人所講既好, 洗d錢派吓汽水派餅但幾日就有加加埋幾千head count幫佢造勢, 仲想差佬成年都出黎幫你睇人龍,同另一間有咩分別? 係比佢好, dd囉, 但唔代表好, 仲對佢冇咩好印象. 希望我講錯啦.
回復 2280# 任俠

又黎攪d甘既野
ENTERBAY MICHAEL JORDAN 1:6 FIGURINE SERIES 1 “HK-KICKS 10TH ANNIVERSARY” LIMITED EDITION

2013  ...
任俠 發表於 3-2-2013 10:22 PM

好大劑:(
第一隻0甘難買
點知又係得500隻
我真的累了
任俠 發表於 3-2-2013 10:36 PM

係呀!越來越難!但白jersey 配AJ 11冇普通?
回復 2285# gumfx

我相信HkKicks週年紀念版會係HKKicks會員網上訂購居多,跟住就應該係量產#23連黑紅高筒XI,正常販賣
入一隻有AJXI 既我已經夠, 就算要抽, 如果好似波鞋咁set幾日俾人去登記, 我都覺得OK, 有就有冇就 ...
gumfx 發表於 3-2-2013 10:50 PM

希望有普通版正常發售啦
回復  gumfx

我相信HkKicks週年紀念版會係HKKicks會員網上訂購居多,跟住就應該係量產#23連黑紅高筒XI, ...
chungyuihing 發表於 3-2-2013 11:04 PM

但係睇報導  似乎HkKicks週年紀念版才有出場SUIT  之後的普通版不會有:26:
但係睇報導  似乎HkKicks週年紀念版才有出場SUIT  之後的普通版不會有
任俠 發表於 3-2-2013 11:10 PM

我想要出場suit呀 :47:
唉…好話唔好聽有心買黎自玩既打工仔一星期得1日假放唔係個個都一定拎到幾日假 !好啦!一心就放假果日去排啦!早起都唔介意之後食白果 果一下都幾灰時間精神都輸晒比佢!排佐幾日都無果d更加唔洗講 !結果我都係要周圍搵高追∼幸好地都有d唔太炒36魚成交佐!不過再係咁下次大把人唔so你 EB希望下次會好似HT果隻抽法一次過抽晒咁多名額攞貨可以分幾批
我有得紅色出場SUIT  就貪心地想連白色都擁有  覺得這樣才完整

為何我要有這樣的想法:ice:
回復 2278# Toruk_Makto

ching 可以讓出27號張卡嗎??