Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

唔好玩啦~幾點派你都係會早到架啦~邊有人咁on居呀......我次次去排都六點半至六點九到~
最尾一日六點半到 ...
lcm44bb 發表於 5-2-2013 11:27 AM

最後一日排210,咁恭喜師兄抽中左,你揀一隻定兩隻,咁之前排有冇中呀?
依家見平好入, 驚無左依批之後就到真正炒家放.
到時就會貨少價高(好似第一二日咁)
basyt 發表於 5-2-2013 13:55

agree, 過一陣就會『止跌回升』, 始終23號將來大把貨, 嚟緊幾年大把23號出, 唔愁冇得買

但45號(紅色)只出一次(仲有warmup suit), 而45號(白色)只係海外發售, 數量太少, 加上45號一向有市場....

利申我自己都抽唔中, 但如果真係對45號情有獨鐘, 見到回到咁上下就好入, 4千以上買就免, 但如果3千頭, 應該諗下入唔入喇
但如果45號波衫出白色版本, 而且唔係限定, 就有機啦,
這個世界有好多變數, 我總覺得佢有機會變3千內
rubybaby 發表於 5-2-2013 16:01

你不知道白色45號是海外限定嗎?:67:
啊...不知道45白色是海外限定...如果有得選擇...3隻45號色,
想要黑色45號:handshake:
黑色45號, 原來係咁....
回復 2105# samuel2
師兄仲要唔要2號既card, 要既PM我, 睇下點比你
回復 2539# rubybaby

no Black 45 no. in 1994
回復 2527# mwhy

哈哈哈…咁樣賣,俾著我都等量產23算啦!:DD
[quote]請問熱身服3月帶單換就ok?
使唔使連籌架?
Thx
selfishbun 發表於 5-2-2013 01:09 PM
你可以即管信個人唔帶籌O既,但問題係個人第一日中,連之後十點派籌都唔知,又點知,又教人睇單做人,到時真係要籌,人地就做"超級單",你就"超級DOWN" :38: 如果唔係上網BID,就KEEP 埋帶去啦~
:42:[quote]其實在下覺得你都幾可悲,字又吾識,又吾明人地講乜,明明自己走去亂搭傘,答到錯曬重要死撐

...
憎人富貴厭人貧? 我第一就中315仲POST埋上黎同大家分享,唔想你亂UP累人咋!:38: :42:
[quote]其實在下覺得你都幾可悲,字又吾識,又吾明人地講乜,明明自己走去亂搭傘,答到錯曬重要死撐
...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 05:51 PM

先生:都話在下出post時間係當日九點左右,當時派曬籌,去都冇用'重 係last day,個活動完左,點累人呀?你是否吾識中文呀?
你自己話在中左出post,以為好威,你d甘既想方好易比人誤會!
膠左好去濳水la,你再回只有一次又一次出醜:45:
[quote]請問熱身服3月帶單換就ok?
使唔使連籌架?
Thx
selfishbun 發表於 5-2-2013 01:09 PM
你可以即管 ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 05:49 PM

先生:請問你有沒有腦?張單有寫幾號架!頭兩日有衫,冇得拎,之後先有,拎個籌做乜:45: 這件事eb 已經公佈左
希望可以帶波神回家!

[quote]先生:都話在下出post時間係當日九點左右,當時派曬籌,去都冇用'重 係last day,個活動完左,點累 ...
ckc882000 發表於 5-2-2013 06:31 PM

是但啦~ 超級單,到宜家仲要嘈?醜(籌)同貼紙都未識分? 比你啱晒! 好無!?   :71:  
話時話,曹宏威 :43: ,你平時係咪都好鐘意同人嘈? 唔認錯個類人? 點都好啦.....唔應你啦~ 你話我濳就濳,  話我抽唔中就唔中啦下~ OK!? :52:
[quote]先生:都話在下出post時間係當日九點左右,當時派曬籌,去都冇用'重 係last day,個活動完左,點累 . ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 07:18 PM

阿醒其實我想問你帶籌去做乜呢?張咭個lD號碼嚮拎MJ時已搣左~
究竟你知唔知到底駛唔駛帶張咭呀~
不過我諗你都唔知架啦~因為你中左之後冇再去過拎貨…又點會知~
但我可以話你知係淨帶單去就得啦~阿醒…
係N小姐同我講架~你唔信再開個Post黎問下囉~
你唔知就唔好水呢度D師兄~