Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

最後一日排210,咁恭喜師兄抽中左,你揀一隻定兩隻,咁之前排有冇中呀?
mwhy 發表於 5-2-2013 04:01 PM

我排第4次已中~但台灣堂細佬話想要~我最後一日去博下點知中左~
隻MJ已飛左去台灣Lu~
我排第4次已中~但台灣堂細佬話想要~我最後一日去博下點知中左~
隻MJ已飛左去台灣Lu~
lcm44bb 發表於 5-2-2013 08:04 PM

唻緊個d再係咁限量法真係玩死人呀
唻緊個d再係咁限量法真係玩死人呀
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 08:09 PM

我諗白23係限量~紅23會成為標野嚮動漫節既一大殺手簡~
[quote]我諗白23係限量~紅23會成為標野嚮動漫節既一大殺手簡~
lcm44bb 發表於 5-2-2013 08:14 PM

23 白色講左係限定, 唔洗諗....
[quote]唻緊個d再係咁限量法真係玩死人呀
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 08:09 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

儲就一定儲唔晒架啦~ 有45 已經比好多大大好彩,睇下其他有無緣
[quote]請問熱身服3月帶單換就ok?
使唔使連籌架?
Thx
selfishbun 發表於 5-2-2013 01:09 PM
你可以即管 ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 05:49 PM

:45::45::45::45: 好心你唔識就米出黎扮野~

人地講明帶單ok啦~ 收據上有同你盒MJ同一編號~ EB 真係絕既叫你拎衫要出示埋身分證

EB點會唔知邊個號碼跟邊個身分證

果個卡可以證明咩呢? 你不如連貼紙都keep埋到時帶去

我見到你就知咩叫超級DOWN

智慧
[quote]好心你唔識就米出黎扮野~

人地講明帶單ok啦~ 收據上有同你盒MJ同一編號~ EB 真係絕 ...
逆天原罪 發表於 5-2-2013 08:19 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

其實你唔知頭唔知路都又關你事?
[quote]好心你唔識就米出黎扮野~

人地講明帶單ok啦~ 收據上有同你盒MJ同一編號~ EB 真係絕 ...
逆天原罪 ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:21 PM

你理得我∼ 你夠唔知頭唔知路撘人地嘴∼ :45:
[quote]我諗白23係限量~紅23會成為標野嚮動漫節既一大殺手簡~
lcm44bb 發表於 5-2-2013 08:14 PM

23 白 ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:17 PM

你又做乜諗野呀~可能我既文字令你會錯意~
我係想講我諗白23已係限量~紅23可能會成為動漫節一大殺手簡~因為紅23好大機會係量產~
因為計埋白23已出三款限定~明唔明呀~大師兄?
你又做乜諗野呀~可能我既文字令你會錯意~
我係想講我諗白23已係限量~紅23可能會成為動漫節一大殺手簡~因 ...
lcm44bb 發表於 5-2-2013 08:26 PM

:66:    :66:    :66:    :66:    :66: 因為佢智慧「超級DOWN」
其實都唔係能力問題,問題係要有時間過黎交收
t-joe 發表於 5-2-2013 03:38 PM

Ching 唔係香港住?
[quote]你又做乜諗野呀~可能我既文字令你會錯意~
我係想講我諗白23已係限量~紅23可能會成為動漫節一大殺手簡~因 ...
lcm44bb 發表於 5-2-2013 08:26 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
我無講咩... 我意思係下一隻已經講左係23白色,唔洗估估下,如字眼有得罪,見諒!
[quote]先生:都話在下出post時間係當日九點左右,當時派曬籌,去都冇用'重 係last day,個活動完左,點累 . ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 07:18 PM

算啦!厚顏無恥,答非所問,不過幾好呀!自己搵左個位落台:45:
[quote] 因為佢智慧「超級DOWN」
逆天原罪 發表於 5-2-2013 08:28 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?,

原來肥布歐係你個FD,咁由佢...我係另一區見你經常POST好多玩具同人分享,以為你都係鐘意玩具人,但....算了.... 你鐘意同人出面扮大佬隨你!
你理得我∼ 你夠唔知頭唔知路撘人地嘴∼ 
逆天原罪 發表於 5-2-2013 08:24 PM

算La,果d人係甘,自己永遠啱,人地永遠錯!