Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

[quote] 因為佢智慧「超級DOWN」
逆天原罪 發表於 5-2-2013 08:28 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/ ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:41 PM

不如大家係度stop啦....咁樣會沒完沒了.....

45已經過去啦.....留返d時間一齊討論jordan啦!仲有排傾呀:)
[quote]不如大家係度stop啦....咁樣會沒完沒了.....

45已經過去啦.....留返d時間一齊討論jordan啦!仲 ...
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 08:45 PM

讚同! 其實真係好無聊 ! 放心... 唔會再覆, 將注意力放係 下隻23 到 !:)
請問你地有冇人唔要抽獎卡,我想要,請 pm 我,唔該。:64:
[quote]不如大家係度stop啦....咁樣會沒完沒了.....

45已經過去啦.....留返d時間一齊討論jordan啦!仲 .. ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:52 PM

大家有大家的觀點啦!!!相信幾位師兄都是好意的!!!和氣生財......入多d jordan:x
不如大家係度stop啦....咁樣會沒完沒了.....

45已經過去啦.....留返d時間一齊討論jordan啦!仲 ...
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 08:45 PM

副會比個位佢落台:58:
[quote]大家有大家的觀點啦!!!相信幾位師兄都是好意的!!!和氣生財......入多d jordan
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 08:54 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?

係啦~ 所以我都由佢, 哈哈! :DD
副會比個位佢落台
ckc882000 發表於 5-2-2013 08:57 PM

哈......都唔係嘅.....因為件事都係因我問埋d白痴問題而起啦....係我唔啱....哈:(
哈......都唔係嘅.....因為件事都係因我問埋d白痴問題而起啦....係我唔啱....哈
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 09:01 PM

Hahaha,甘啱我返工回左:34:
[quote] 因為佢智慧「超級DOWN」
逆天原罪 發表於 5-2-2013 08:28 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/ ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:41 PM

:45: 我原本都唔想出聲~

見你係到誤導緊其他師兄~ 又係到單單打打~

我看不過而已~ :38:

同埋好多野唔洗扮嫁~ 係人地俾面你~

你真係諗清諗楚先啦~ 費是俾人笑~ :45:
Hahaha,甘啱我返工回左
ckc882000 發表於 5-2-2013 09:03 PM

哈!!!早知唔問啦....浪費了大家咁多時間....

eb快d公佈下一隻唔係限量的jordan係點仲好啦:x
[quote]哈......都唔係嘅.....因為件事都係因我問埋d白痴問題而起啦....係我唔啱....哈
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 09:01 PM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
\
講下玩具仲開心啦~ :^

45已經過去啦.....留返d時間一齊討論jordan啦!仲 .. ...
宇宙之王者 發表於 5-2-2013 08:52 PM

你不會再回覆了~ 免得又係到誤導其他朋友

反正又不需要討論~ 規矩係咁就係咁
哈......都唔係嘅.....因為件事都係因我問埋d白痴問題而起啦....係我唔啱....哈
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 09:01 PM

老實講:有45既師兄又對MJ 有愛真係keep住先,吾好以為23一定好平同易入手!
哈!!!早知唔問啦....浪費了大家咁多時間....

eb快d公佈下一隻唔係限量的jordan係點仲好啦
iamfinethankuuu 發表於 5-2-2013 09:06 PM

有La,500海外白色死未
老實講:有45既師兄又對MJ 有愛真係keep住先,吾好以為23一定好平同易入手!
ckc882000 發表於 5-2-2013 09:11 PM

但23先係jordan呀.....唉..如果所有23都玩限量....咁真係玩死人啦:blame: