Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 45 MICHAEL JORDAN 集中討論

請問各位師兄今次45號(紅色)是全球限量2000隻?定2500隻?

點解後面盒底寫2500隻?邊個先真?

有無師 ...
聖上 發表於 6-2-2013 02:44 PM

香港有2000,海外500
回復 2611# 7仔

明白!謝謝解答!
我想要2月1日張咭籌, 有冇師兄可以出讓呀? :help:
Ching 唔係香港住?
kkkso04010 發表於 5-2-2013 08:31 PM

係澳門住,為左LI隻神一星期去左三次HK,短時間再去老婆殺左我
我只希望經過45號0甘難買之後
先出返一隻易買的普通版回饋JORDAN迷~
另外  亦希望普通版的價錢調返 ...
任俠 發表於 5-2-2013 10:46 PM

我都希望係咁,睇佢之前玩李小龍就知,頭一兩年係好熱,之後應該出到你唔買
我想請問下各師兄 Enterbay 有張換 MJ 禮品 (黑底金字)係邊度得到㗎 ???
回復 2616# pastng

Buy kobe figure in animation festival in 2012
回復 2617# 90badboy

I see!!  唔該曬 90badboy 師兄:64:
回復 2616# pastng

而家唔知仲有無買滿3000都可以有一張
回復 2619# 7仔

我都幾難買滿3000啦!MJ先係我第一隻enterbay。
順便講聲支持 7仔兄開呢個 post 造福好多MJ迷:77:
回復  7仔

我都幾難買滿3000啦!MJ先係我第一隻enterbay。
順便講聲支持 7仔兄開呢個 post 造福好多MJ ...
pastng 發表於 6-2-2013 05:45 PM

我都係因為Jordan:52:
希望大家守望相助:64:
我有26/1 &  27/1
我都有少量卡,等我整理下再公佈:64:
回復 2621# 7仔
全頼有七師兄既發起至幫到咁多同好師兄
回復 2624# terence4788

太客氣:64:
我只係開個post,舉手之勞:34: