Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

嘻嘻!!我講呢個包裝 不過減了不少聲效
williamhychan 發表於 13-3-2013 12:48 PM

請問減左咩聲效, 會有咩唔同?
安全標籤和BARCODE會改成BANDAI ASIA版
redfish 發表於 28-6-2013 04:47 PM

紅魚魚兄~其實唔止呢兩樣不同---------------------{:1_236:}

***原裝日版是由泰國制造,而內裏的包裝是[內盒紙皮兜]和[日文說明書]~~~

***亞洲行貨港版則是由印尼制造,而內裏的包裝則是改為[內盒透明膠兜]和[中英說明書]~~~

唔............................我自己就認為各有各好咯!!!{:1_220:}
紅魚魚兄~其實唔止呢兩樣不同---------------------

***原裝日版是由泰國制造,而內裏的包裝是 ...
G-man 發表於 29-6-2013 12:12 PM

你唔講真係唔知現!! 印尼出產喎.......
紅魚魚兄~其實唔止呢兩樣不同---------------------

***原裝日版是由泰國制造,而內裏的包裝是 ...
G-man 發表於 29-6-2013 12:12 PM

大大真的很專業, 勁:71:
你唔講真係唔知現!! 印尼出產喎.......
玩具人生 發表於 29-6-2013 07:06 PM

大大真的很專業, 勁
redfish 發表於 29-6-2013 08:04 PM

點解我會知?????????原因就係我買齊了兩盒日版 & 港版 [DX魔法豪快王]大box set ;所以咪知道咯.............................................嘻嘻嘻嘻嘻!!!{:1_238:}

[紅魚] 和 [人生]大哥見笑了................
回復 107# G-man

反而港版馬赫飛鷹同豪獸神係日版紙盤,我檢查過都係made in Thailand :D
請問會唔會有SHF~?

THZ~
請問會唔會有SHF~?

THZ~
人仔貓 發表於 30-6-2013 09:02 PM

唔會有SHF, TAMASHII部產品一向唔會因為海外播片而出當地版