Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

回復 45# 百萬傻炳

都係深水埗福榮街...有個".hobby"招牌....但唔好期望有舊戰隊野..佢通常只會返到早1.2期既戰隊日版貨尾..同埋一定唔齊的...:77:
回復  百萬傻炳

都係深水埗福榮街...有個".hobby"招牌....但唔好期望有舊戰隊野..佢通常只 ...
老文 發表於 11-1-2013 09:53 AM

佢地多數得d武裝死款
回復  百萬傻炳

都係深水埗福榮街...有個".hobby"招牌....但唔好期望有舊戰隊野..佢通常只 ...
老文 發表於 11-1-2013 09:53 AM

oic 原來即係前排有好多平hg age o個間 thx
3月10日開始播海賊了, 不過批港版DELAY左, 要3月中之後先有貨, 所以市面未有港版.

未買DX炎神跑車的注意, 和DX牛折神同樣理由, 港版唔會有DX炎神跑車, 請找日版啦.

仲有因為香港玩具安全條例, 港版電話一定會超細聲, 要大聲請買日版.
回復 49# redfish

但老番變身器已提早見街:51:
3月10日開始播海賊了, 不過批港版DELAY左, 要3月中之後先有貨, 所以市面未有港版.

未買DX炎神跑車的注意 ...
redfish 發表於 5-3-2013 12:48 PM

若各位想買海賊戰隊[DX炎神跑車]的話,可以考慮前往台灣各大百貨公司玩具部,要幾多有幾多!!!
若各位想買海賊戰隊[DX炎神跑車]的話,可以考慮前往台灣各大百貨公司玩具部,要幾多有幾多!!!
G-man 發表於 5-3-2013 01:18 PM

咁等台灣播完, 瑞記有機會挖到台版平貨返HK賣(上次DX牛折神, 瑞記挖左批日版跳樓貨賣)
見到台拍有豪獸神賣

知五知笨大會五會出番d 連者key扭蛋呢?我差3月果套最後30枝同埋10隻到扭蛋就齊哂199戰隊
@@

有師兄見到戰鬥狂熱果幾隻通知下小弟五該
係有, 但個價錢................................................:72::42::63:

G-man 發表於 5-3-2013 01:18 PM
肥趣見到返左堆海賊
係有, 但個價錢................................................
馬仔 發表於 5-3-2013 05:08 PM

咪係囉~~~~一隻金牛.........................自己係戰隊迷但咁嘅價錢真係点買得落手喎!!!
DX炎神跑車同DX牛折神點解會冇港版~~~~~~{:1_215:}
近幾年都係咁, 最大個一隻野都無行貨, 唔知咩事?????{:1_203:}

DX炎神跑車同DX牛折神點解會冇港版~~~~~~
pein 發表於 6-3-2013 11:26 AM
近幾年都係咁, 最大個一隻野都無行貨, 唔知咩事?????
馬仔 發表於 6-3-2013 11:32 AM

因為開LINE生產要有一定的數量, 但根據往積, 呢D大野的銷量, 一般都好難達到這個最低生產數量, 所以索性唔生產
都ARM, 當年我都記得, 戰隊個D最大隻, 如:金字塔, 有架白色藍色基地, 都跳曬樓.

戰隊個SIZE太大, 香港人儲戰隊真係好吃力, 寸金尺土.{:1_195:}

因為開LINE生產要有一定的數量, 但根據往積, 呢D大野的銷量, 一般都好難達到這個最低生產數量, 所以索 ...
redfish 發表於 6-3-2013 11:42 AM