Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

Thx 紅魚兄報料!
特命dx已入唒了~反而海賊重差豪獸神、風雷丸及炎神車未有……可惜日版冇跳樓貨到港,行批 ...
玩具人生 發表於 9-1-2013 17:49

港版始終差小小,不如考慮下日拍啦

(輪到我做魔鬼了:75:)
想問下其他CHING,大家會去邊到搵戰隊玩具的?
我自己好少出街行玩具鋪, 一般都係去網買多,懶得行。:73:
回復 32# siuchubi

去開ssp青口...同埋關西....:77:或上網bid
屋企隻小惡魔好想要海賊王機械人=_=
又要我呢個做老豆既出去搵平貨買囉@@
D連者KEY都儲到7788,差日本魂SHOP果套同 SP果套未齊
有冇師兄知道特別版果幾款係咪一定要盒蛋先有呢?(例如聖誕紅綠色,金銀色...)
如果要咁就死火=_=難搵到死

家中戰績,個箱放五落了
屋企隻小惡魔好想要海賊王機械人=_=
又要我呢個做老豆既出去搵平貨買囉@@
D連者KEY都儲到7788,差日本魂SH ...
kamanfather 發表於 10-1-2013 10:24 AM

買隻福蘭奇將軍比佢:x
買隻福蘭奇將軍比佢
yugi 發表於 10-1-2013 10:36 AM

現時的小朋友好醒的=_=
如果可行的,我隻真三一不用放在飾櫃到,玩都五玩一下 :56:
好似香港的樂壇, 影壇, 年年都有新歌,新戲出, 可是一點也沒有印象...
(天裝我都唔記得個樣係點了, 只記 ...
cliffordchan107 發表於 9-1-2013 01:03 PM

haha, 容記同e記年年拎大獎, 但我唔知佢地呢幾年有咩大熱歌, 可能我out啦:35:
畀埋代理的官方建議價大家參考一下, 仲有畀個貼士大家, 這類有賣廣告的玩具商品, 無論瑞記還是萬信, 習慣都是批建議價的7折, 大家應該估計到市面會賣幾錢

海賊合體豪快王                HK$59x.x
魔法飛龍                HK$19x.x
特搜警車                HK$25x .x
百獸紅獅王                HK$39x.x

海賊變身電話                HK$34x.x
豪快馬刀                HK$29x.x
豪快槍                        HK$26x.x
海賊腰帶                HK$17x.x

鎖匙套裝01                HK$8x.x
鎖匙套裝02                HK$8x.x
鎖匙套裝03                 HK$8x.x
鎖匙套裝04                HK$8x.x

豪快紅戰士                HK$6x.x
豪快藍戰士                HK$6x.x
豪快黃戰士                HK$6x.x
豪快紅戰士                HK$6x.x
豪快粉紅戰士                HK$6x.x
特首紅戰士                HK$5x.x
魔法紅戰士                HK$5x.x
百獸紅戰士                HK$5x.x
武侍紅戰士                HK$5x.x
忍風紅戰士                HK$5x.x
恐龍紅戰士                HK$5x.x
五勇士紅戰士                HK$5x.x
太陽紅戰士                HK$5x.x
獸拳紅戰士                HK$5x.x
haha, 容記同e記年年拎大獎, 但我唔知佢地呢幾年有咩大熱歌, 可能我out啦
大和基拉 發表於 10-1-2013 10:45 AM

我都out 晒, 而家仲聽緊eason的歌, 仲係華星,英皇個d, 最近個首仲係'夕陽無限好'個期...
港版始終差小小,不如考慮下日拍啦

(輪到我做魔鬼了)
benbenben4213 發表於 10-1-2013 12:27 AM

日拍唔係唔好……但運費好貴
哦~~~唔怪之得之前NS PHONE會被抽起啦~~~:@
畀埋代理的官方建議價大家參考一下, 仲有畀個貼士大家, 這類有賣廣告的玩具商品, 無論瑞記還是萬信, 習慣都 ...
redfish 發表於 10-1-2013 10:59 AM

你意思是否7折係玩具鋪入貨價?
見到個價,真係"鄧"依家d玩具鋪辛苦,賣一隻先賺個百幾十蚊,賺賺埋,都唔夠交租!
回復 39# redfish

除了講"好彩.屋企無位放"之外....我都唔知講乜好了:35:
回復  siuchubi

去開ssp青口...同埋關西....或上網bid
老文 發表於 10-1-2013 09:16 AM

hi 請問"關西"即係邊度 thx