Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

原來是DELAY至這星期派, 港版細細聲變身電話(PIC FROM FL FACEBOOK)
這是小弟前年收集齊了一整套的[海賊戰隊]玩具&[戰士變身鎖匙]~~~而[戰士鎖匙]還在努力收集中~~~

各位見笑了.......................................................嘻嘻嘻嘻嘻!!!

還記得上年10尾我前往台北旅遊,在[新光三越]玩具部所拍攝到亞洲版的[海賊戰隊]玩具盒面,全部均多送一支[紅戰士變身鎖匙]0架!!!

不知今批的港
版的[海賊戰隊]玩具,是否同樣會多送一支[紅戰士變身鎖匙]呢...............................好緊張~好緊張~好緊張~
不知今批的港版的[海賊戰隊]玩具,是否同樣會多送一支[紅戰士變身鎖匙]呢G-man 發表於 6-3-2013 12:21 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-203359-1-1.html
回復 64# redfish

想知條送既"所時"...有無咩唔同和特別...???:77:
還記得上年10尾我前往台北旅遊,在[新光三越]玩具部所拍攝到亞洲版的[海賊戰隊]玩具盒面,全部均多送一支[紅戰士變身鎖匙]0架!!!

不知今批的港版的[海賊戰隊]玩具,是否同樣會多送一支[紅戰士變身鎖匙]呢...............................好緊張~好緊張~好緊張~

G-man 發表於 6-3-2013 12:21 PM

應該係有。
因為見到呢間野咁講…

https://www.facebook.com/media/s ... 42209513&type=1
但係點解行貨食玩版仲未有得賣:help:
原來是DELAY至這星期派, 港版細細聲變身電話(PIC FROM FL FACEBOOK)
redfish 發表於 6-3-2013 11:59 AM

我今日買咗呢個港版變身電話, 佢真係好細聲細聲細聲......開大聲啲電視都蓋過佢啲聲  :42:
以前海賊出行版手機已調低音量 (據聞上年侍戰隊既手機都係咁)
好似係因為香港玩具安全條例跟歐洲標準EN 71-1
由於手機型變身器算 貼耳式玩具, 音量不可超過標準分貝
為左小朋友遊玩時 免傷到耳仔
我今日買咗呢個港版變身電話, 佢真係好細聲細聲細聲......開大聲啲電視都蓋過佢啲聲   ...
IXUS 發表於 7-3-2013 12:26 AM

留意盒背, 已經大大隻字寫明, VOLUME和日版不同的
日本細路唔怕震親耳仔~~~~~~:he:
但係點解行貨食玩版仲未有得賣
艾雲 發表於 6-3-2013 03:10 PM

PIC FROM FL FACEBOOK

行貨竟出1.0版本.......:Q.....不直出1.X版本.....
明騙錢!!!!:53:
我今日買咗呢個港版變身電話, 佢真係好細聲細聲細聲......開大聲啲電視都蓋過佢啲聲   ...
IXUS 發表於 7-3-2013 12:26 AM

好彩我於上個月於信和3/f [還同 ] 買了個原装日本版的[海賊變身電話]!!!

煎系巧大~巧大~巧大~巧大~巧大聲0架~~~呵呵呵呵呵!!!!!!!!!!
戰隊魂永遠不熄
跟高達一樣