Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 港版海賊戰隊玩具2月派貨

二月…咁想請問,有無行版海賊食玩的消息?? :64:
回復  cliffordchan107

炎神食玩...型態靚..可動高...實在是好物...但特命我實在看不出那個合體是 ...
老文 發表於 9-1-2013 01:18 PM

怪不得我那麽喜歡炎神了, 原來因為我也是不太正常的, hehe~~
無得買番天裝三Set頭....
hompage 發表於 9-1-2013 11:24 AM

CCHING 指食玩還是DX呀

食玩就真係難啦...DX仲可以買到喎
回復 17# cliffordchan107

大大誤會了...我唔係話炎神型態唔好呀...係"特命"唔好呀:77:

大大誤會了...我唔係話炎神型態唔好呀...係"特命"唔好呀
老文 發表於 9-1-2013 04:25 PM

睇黎老文兄真係好唔鍾意特命~~(me too)
不過見到有大大用特命獅子同豪獸神自創合體也不錯~~
回復 20# cliffordchan107

或者我太守舊吧...其實機械人本來就唔應該限"型態"吧:34:
回復 18# 豆腐員

食玩呢,‘有都超貴....

或者我太守舊吧...其實機械人本來就唔應該限"型態"吧
老文 發表於 9-1-2013 04:33 PM

不過特命的設計太貪心也是真的, 又要多重變形+合體.
結果大部份型態也不太好看,
而且合體時, 拆件的地方太多,
以前的五人戰隊, 雖然合體型式較守舊, 不過合體前變形部份也不少, 所以覺得較好玩~~
回復 23# cliffordchan107

最貪的.是價錢...一隻幾乎是一set dx....:67:

最貪的.是價錢...一隻幾乎是一set dx....
老文 發表於 9-1-2013 05:17 PM

我都仲嚮往緊5合一dx的年代, 起碼多d野玩~~
回復 25# cliffordchan107

呢d價我買舊dx戰隊仲抵玩...舊年我只內了2件戰隊dx野...百獸鱷魚,同埋爆龍白翼龍:35:

呢d價我買舊dx戰隊仲抵玩...舊年我只內了2件戰隊dx野...百獸鱷魚,同埋爆龍 ...
老文 發表於 9-1-2013 05:30 PM

新個套都同爆龍有D相似, 不過舊爆龍有電鍍很華麗, 新個套DX唔知點呢?
Thx 紅魚兄報料!
特命dx已入唒了~反而海賊重差豪獸神、風雷丸及炎神車未有……可惜日版冇跳樓貨到港,行批又未必平……
多謝紅魚兄消息,亦間接地証明下年跳過天裝,直接播海賊了

P.S.特命DX平貨唔知幾時番呢?
Thx 紅魚兄報料!
特命dx已入唒了~反而海賊重差豪獸神、風雷丸及炎神車未有……可惜日版冇跳樓貨到港,行批 ...
玩具人生 發表於 9-1-2013 17:49

港版始終差小小,不如考慮下日拍啦

(輪到我做魔鬼了:75:)